busrayz 32 de 2166 çıktı ve kilolu deniyor normal doğum zorlar mı böyle giderle biri beni aydınlatabilir mi? Lütfen
esmerbomba busrayz 33 haftalıkken 2.100 gram çıktı ve doktorum 1 hafta geriden geliyor zayıf dedi size kim kilolu dedi doktorunuz mu
Mrvsmt2502 busrayz 33de 2800 dük biz doktor biraz iri normal zorlar ama imkansız değil dedi canım kötü düşünme . Özele gidiyorsan sezaryen yapmak için öyle diyorlqr hemen ben devlete gidiyorum
haticerabia45 busrayz gayet normal kilosu ne fazla ne eksik.bazi doktorlar benim diğer çocuklarımin doktoruda sezaryen meraklısı idi en küçük şeyde olmaz bu sezaryen olmalısın dedi şükür üçü de normal oldu
SIDDIKA busrayz 3 oglumda 4500 uzeri doğdu ve şuan 4.gebeliğim 32.haftada 3000 kiloya ulaşmış dedi doktorum Yani normal doğum çatınızlada alakası oluyo açılmanıda iyi olması lazım illaki kesi olabilir Ama sizinki bence gayet iyi aşırı değil kilosu
Gamze_5925 busrayz bazı doktorlar sezeryan a yöneltiyor bence normal takma son ana kadar bekle 4 kilo altı normal oluyor canım