Ozlm007 ElfErk Şafak 40 aşırı heyecanlıyım ben de zaman nasıl geçti anlamadım bile ağrısız sızısız hayırlı doğumlarımız ola hepimizin inşallah 🙏🏻
ElfErk Ozlm007 amiin inşallah:) Bir de havalar da biraz düzelsin inşallah dogurdugumuzdaa son 35 yılın en çok karı yagckmis baksanzzaa:)
ElfErk Serapmehmet_19 ayy insallllah inşallah dogurunca yine güzel postlarda buluşurzz inşallah burasi bana çok iyi geldi ya :)
Sevinc86 ElfErk Aynen ins o kadar Capuk gecdi ki anlayamadim 2 yasinda bir kizim daha var cünki onla ilgilenmekden 🥰
Serapmehmet_19 Ezelhamza geçen hafta yani 33 haftalıkken gitmiştim, doktorum haftasıyla uyumlu dedi sadece, kilosunu söylemedi maalesef 😑
merveyalcinkaya Hava durumu 36 ama hissedilen 1 🙈🙈🙈 bakalım neler olcak bana kalsa yarın kavuşalım 🙏🏻Zombi oldum yemin ederim uyuyamıom ağlıom yürüyemiom oturamıyorum yatamıyorum Allahıııımmmm sen kolaylık ver tek avazda Rabbim kocaman bi amininizi alırım🙏🏻🙏🏻❤️❤️
ElfErk Mihriballim benim de son 99dan sonra hizli geçti:) ama şu aralar hareketlerim de kisitlandgi için pek gecmio gibi:)
Oznur35 ElfErk 34+4 üm 35. Haftada kontrole gidince ne yapıyorlar geçen gittiğimde bi nst bi ultrason bu sefer muayene ederler mi ki
ElfErk Oznur35 benim de cuma günü kontrolüm.. henüz hiç net ye girmedim ben.. acaba ne zaman girerim.. çatı muaynsnden mi bahsediyorsunuz acaba.. doktorum 37.jafta gibi bi çatı muaynsi yaparız dedi bana
ElfErk Asena17 yaklaşıyor gelmekte olaan:) 💚 hazırlıklar tamam mii.. Ben hala aa bu kalmış aa bu da yok modundayim:)