Msa97 Kızlar 37 haftalığım bugün 1 cm açıklık var dedi doktor çatı genişliğinde iyi dedi 38 de tekrar görüşelim 3 4 cm de yatış veririz dedi siz ne diyorsunuz ???
Zeyyyn Msa97 inşallah kendi sancılarınız gelir de o şekilde doğuma gidersiniz öyle olursa biraz zor zahmetli suni sancı filan verirler muhtemelen hayırlısı neyse artık o şekilde gelsin
aybukesen Msa97 bende cuma günü 37 olucam ve kontrolüm var acaba yapar mı banada tam 37 demi oldunuz.Acılı bir işlem mi🥲
Tugceelanaz Devlet hastanesi mi özel de mi baktılar ? İlk gebeliğmde kimse çatı muaynesi yapmadı devlette gidiyordum
Ezgialp Msa97 hurma yiyin pilates topu üzerinde doğumu kolaylaştıran hareketler yapın youtubeda var, perine masajı diye bişey de öneriyorlar ama nasıl yapılıyor kaçıncı haftadan sonra yapılıyor bilmiyorum bi araştırın🌸
Eflinbebis Çatı muayenesi dediğiniz açıklık olup olmadığını bakması mi oluyor kızlar ? .. bana bakıldı bugün 37+0 .. açıklık yok dedi ama dar yada geniş bişi demedi dar olsaydı sezaryen güni verilirdi 🙄 ?