drytcvkarsln gulsumm1 tam anlamıyla 4. Gun gelmıştı.. ezilmiş çörekotu günde 1 çay kaşığı içiyordum.. börülce salatası… bol yeşillikler… ve tabıkı bol su rezene falan klasık artık
Dark gulsumm1 İlk bssta olabiliyor öyle. Güzel bir duş alın. Bebeğinizi gelmese de emzirmeye çalışın. Günlük 1-2 fincan rezene ile 3 litre su için. Denendi 😉 Şuan sıcak bir rezene ile başlayabilirsiniz
Tubisss-im Suyu bol iç canım suyun yaptıgı sütü hiç bir şey yapamaz ben birde bestlak damla kullanmıştım araştırabilirsin internetten
Tazee-annee gulsumm1 artık dogum doktorunla bebeğiinin alakası yok canım ona sormana gerek yok daha saglıklı bilgi için sana sürekli kontrole gelen hemşirelere ebelere söyle yada yarın siz hastaneden cıkmadan cocuk doktoru gelicek kontrole ona danıs daha iyi
Gudu gulsumm1 7 tane hurması niyet et sütünün gelmesi icin ve ye insallah gelicek . Bol hurma dere otu yemelisin. Kendini üzme bende seninle ayniydim ilk gün gelmedi sonraki günler geldi. Morelini yüksek tutmalisin.😊
Annecik02 gulsumm1 rezene çayı iç aktardan al kendin demle benim bu şekilde baya bı sütüm oldu humana nın hazır rezene çayı da var ama doğal olanı öneririm😘
Belacivciv gulumse0611 Valla saatte bir emzirdiğim oldu, bir buçuk saat memede kaldığı oldu öyle diyim
Busra-61 gulumse0611 kaşıkla verdim biberonla yada şırıngayla ölçüsünü ayarladık kaşığa döküp verdim şırıngaylada verilir de bn yapamadım onu cok sıkılıyor boğulur diye korktum
Busra-61 gulumse0611 ölçeğini ebe ayarlamıştı onlar söylüyor. Biberonda meme reddi yapar diye vermedim eğer imkanınız varsa sizde kaşık şırınga tarzı verin
Mavistez gulsumm1 ilk zaten beyaz gelmez sarı gelir su renginde gelir yok diye endişelenme canm bol bol su iç gelir birde şekersiz Hoşaf derler kuru erik kayısı kaynatıp suyunu içeceksin oda faydali