Tunc__09 Arkadaşlar doğumdan sonra hastane çalışanlarına tatlı vb. Biseyler alınıyor mu eskiden öyleymiş
Mikmikbuk Tunc__09 Bizim doktor sürekli çiçek pasta paylaşıyor 😁 doktora bi hediye veriliyor. Hemşirelere harçlık ya da tatlı vs alınıyor. Tabi bu şirinliktir mutluluk paylaşma adına. Yapmasan bişi olmaz😊
Lulikli Tunc__09 valla benim hastahanede serviste çalışanlar bayağı cacıkmış hiç öyle bi niyetim yok 😅
Tubamommy Tunc__09 ilk kızımda eşim de hastaneye doktoruma bizimle ilgilenen hemşirelere oda servislerine ebelere tatlı almıştı bide kızım ben 31.12.2019 doğdu hastanede herkes izinliydi fazla kalabalık da değildi 😂
Sevgibbd Tunc__09 Vallah hastane çalışanlarına değil de doktor ve sekretere ufak bi pasta düşünüyorum devlette doğum yapacam doktorum doğuma girerse alıcam girmese almicam banane😁😁😁
Ipek99 Tunc__09 ben araştırma hastanesinde yaptım doğum para kabul etmek kesinlikle yasakmış. Bizimkiler kek tatlı meyve falan getirmişler hemşirelere ebelere. Benim haberim yoktu eskiden müjde parası gibi bir şey varmış sanırım ondan kalan bir alışkanlık. Yapmazsanız kimse neden yapmadın demez şart değil yani. bence gerek yok aslında ama benim haberim bile yoktu verdiklerinden.
Ecodero Tunc__09 eskide kaldı onlar okadar kişiye bıde tatlı mı alıcam kendim yerim 😁😁😁zaten onların maaşı yuksek bizden zenginler onlar bana alsın 😅
asel35ece Tunc__09 ilk kızımda eşim tatlı getirdi biz de doğumhanedeki ebelere verdik artık kim yedi kim yemedi bilemiyorum 🤣🤣 şimdi nasipse ikinci bebeğimiz olacak tatlı almaya yetecek güç kalmadı artık millette ama eşim bir pasta veya çikolata alır yine diye düşünüyorum hiç konuşmadık eşimle gerçi ilk doğumumda da konuşmamıştık o zaman kaynanam mı akıl etti artık neyse çünkü o heyecanla eşimin aklına gelmemiştir bence bu
sincaphanim Lokum, çikolata falan dağıtırız hayrına yeter işte 😅 Doktorumdan pek memnun değilim doğumdan sonra görmek istemiyorum mümkünse muhtemelen o da beni görmek istemeyecek 😂