merveyildrm çok geçmiş olsun canım maalesef bazı gebelerde bu durum uzun süreli devam ediyor acı ekşi baharatlı ne varsa uzak dur derim domates vs yendiğinde kabuğunu soy mide aşırı hassaslaştığı için sindiremiyor turşu portakal mandalina yani asit de mahvediyor tavsiyem bolca ayran içebiliyorsan süt sakız çiğne ve lütfen uzun süre aç kalma açlıkta tetikliyor birden yemeğe başlayınca su dahi içsen çıkarıyorsun inan bu konu da ustalaştım artık ilk 6 ay mahvolmuştum öğürmekten kasılmaktan kasıklarım ağrıyordu ve evet maalesef idrar kaçırma da oluyordu bir kaç damla sonra günde 5-6 kere kusmalarım onyzd 4 mg sayesinde azaldı hafifledi dedim bu defa bağırsak hareketlerim yavaşladı kabızlık başladı falan filan derken 37. Haftadayım inan hala kusuyorum hala koku hassasiyetim var hala yiyemediğim bir çok şey var mide yanmalarım ağrılarım da cabası eklendikçe eklendi her şey bugüne de iyi ki diyorum bebeğimin canı sağ olsun. Şu an elimde sade sodamla tüm hamişleri selamlıyorum sağlıkla bebelerimize kavuşmamız dileği ile 🤗♥️