Keziban32- İyi akşamlar hanımlar malum fiyatlar her geçen gün artışta en azından ilk bezlerini alalım dedik doğuma üç ayımız kaldı sizce bir numara mi alınmalı iki numara mi😊
Asel2520 Keziban32- benim doğumum da Haziran da ikiz gebelik ikizler biraz daha minnoş küçük olduğundan 0 numara aldım sizde 1 numara alırsanız gayet iyi olur bence
Tuncer_bebek Keziban32- ben 2 numara adlım 3-6 kilo arası 1 numarada 2-5 arası tabi şuan 28.haftadayım zaman ne gösterir bilinmez
Mirac_Beram34 Keziban32- Bende kararsızdım 2 numara almıştım. Bir pakette olsa Yenidoğan için 1 numara almayı düşünüyorum. 2 numara var elimde ama yinede ilk haftalar için 1 numara uygun olur.
2cucukanasi Keziban32- bebeğin doğum kilosuna bağlı olarak değişir sadece fazla stoktan kaçının derim
Momquenn Keziban32- yeni doğum yaptım 2, ay oldu 1 numarayı sadece 20gun kullandım mümkünse 2al 1 alacaksan da az al
Aloneanqel Keziban32- tabi ki 1 numara ama gidip de 200 taneli alma kuzum. En fazla 2 hafta sonra 2 numaraya geçmiş olacak zaten 😊
Mikmikbuk Bence 80 adet 1 numara alın gerisini doğumdan sonra alırsınız. Belki o marka alerji yapacak çocuğa denemeden bilinmez. o nedenle ben stoklamadım ☺️
bukusum Keziban32- slepy ile baby turco 1 num. Premiture bebekler icinmis. Ben molfix aldim 1 no 120 adet
Doga_deniz Keziban32- Sık değiştiriliyo ben 70li 1 numara kullanmıştım 2-3 paket. Sonra 2 ye geçtik. Kızım 3800 doğmuştu ama 1 numara bile çok büyük geliyodu 2 yenidoğana nasıl olur hiç bilmiyorum 😊
Eflinbebis Doga_deniz ..evet cnm Bnde öyle denildiği için 200 adet aldım yenidoğan tahmini kg 3500-3800 doğar dedi Dr 🤗 fazla stok elde kalırdı
DilaraArslan07 Keziban32- Ay valla herkes bişey dio bacım yeni doğan bebek zaten günde 20 kez degistiriyosun ben 1 numara 200 tane aldım nolur nolmaz diye 2 numara da 168 li aldım sllepy 3 numara da alayım diyorum pahalanio