Hacerrrcakmak Bugün 15 gün gecikme sonrası adet oldum ve Perşembe günü femaraya başlıycam inşaallah. Benim gibi Nisan’ın ilk haftasını bekleyenler gelin konuşalım 🌸
Sinem-Akman Hacerrrcakmak bende 10. Gün gecikmede adet oldum 🤦🤣 bu ay ovulasyon deniyorum ama çok relaxsım ne bir stres ne birşey bomboşum 1 Nisan adet tarihi olursa olur olmazsada yapcak birşey yok 🤷🤷😂
Minkmuczm52 Hacerrrcakmak benim de 30 mart… 2 kez kürtaj geçirdim bi boş gebelik biri sağlıksız gebelik genetige gittim çok hafif pıhtılaşma varmış en düşük doz hap bile yeterliymis üzerinden 6 adet geçirdim çok hamile kalmak istesemde korkuyorum açıkçası
mucizeolsunn Hacerrrcakmak benim de 5 gün gecikmeden sonra oldu üzüldüm baya şimdi bat 2 Nisan bekliyoruz bakalım yine ovulasyon kullanmaya devam valla bu testler yüzünden para kalmadı 😅😅 İnşallah bu ay güzel haberler alırız hrpimiz 🥰
Hacerrrcakmak Sinem-Akman aynen nedense aşırı bı rahatlık var bende hatta etkili bı ilaç verdi Dr ben bı de karışım kullanıyorum gittim vitaminlerime baktırdım hepsi oldu ama şu an heyecan stres telas hiç biri kalmadi 😄
Sinem-Akman Hacerrrcakmak valla ya heralde artk olmıcak kafasına girdim ovulasyon testi kullanıyorum hiç ay yumurtladım mı ay çatlıcak mı heyecanı stresi hiç birşeyi yok gayet relax yapıyorum he daha değil silik çizgi diyorum kenara koyuyorum 😂😂😂
Hacerrrcakmak Minkmuczm52 hiç korkmayın bende iki defa düşük yaptım gittim genetik tahliller vs yaptırdım peşini bırakmadım uğraştım herşey normal hafif bi pıhtılaşma çıktı. Tekrar kadın doğuma gittim ilaç istedim yumurtalarım tembel diye klomen yazdı kontrollere çağırdı 22 mm yumurtam oluşunca kendiliğinden çatlar dedi 15 gün sonra test yapalım dedi ve çok şükür bı oğlum oldu gayet sağlıklı elhamdülillah. Şimdi ikikciyi istiyorum 4 aydır olmadi yine gittim bu sefer klomene tepki vermedi yumoşlar femaraya basliyoruz
Minkmuczm52 Hacerrrcakmak Allah bağışlasın inşallah bu seferde sağlıklı bir gebelik geçirirsin ben 2. düşük sonrasi daha hiç denemedim bu ay deniyoruz 6 adet geçirdim yeterli diye düşünüyorum vücudum toparlamistir ama bende de hafif pıhtılaşma çıkmasına rağmen hiç tekrar doktora gitmedim gitmem gerekiyor mu en son dusukten 1 ay sonra gittim hersey iyi dedi başka birsey demedi
Hacerrrcakmak Minkmuczm52 yok yok onun için bı tedavi gerekmiyor ama hamile olduğunuzu öğrendiğiniz gün direkt Dr gidin evde testle öğrenirseniz. İlk günden corasprin başlanır tedbirli şekilde devam edersiniz yaklaşık 5 ay kadar kullandırıyor. Yani bende öyle olmuştu gerek görürse hamileliğe kadar kullandirir. Bence fazla bile beklemiş siniz 3 ay yeterli. Ama garantiye almanız iyi olmuş
Minkmuczm52 Hacerrrcakmak teşekkür ederim içimi rahatlattiniz. İlk kurtajdan sonra 1 adet geçince direk denedik denediğimiz ay hamile kaldım ama sağlıksız olunca ne olur ne olmaz vücut toparlansin diye bekledim hem vücudumun hem benim dinlenmeye ihtiyacım vardı 6 ay yeterli diye düşünüyorum bu ay korunmuyorum ve nisan da evlilik yıl dönümümüz böyle bir mucize olsun isterim🥰 olursada ilk gebeligim olacak 🥲 Rabbım gönlümüze göre versin
Hacerrrcakmak mucizeolsunn ya herkese tek tek cevap vermek isterim 9 gündür girmedim bloğa ilk lekelendigim gün açmışım başlığı o gün lekelenme oldu sonra kesildi ve dün normal adet başlangıcı oldu benim SAT ve BAT 8 gün kaydı 😄
Tugba_usa Bende bu ay kimyasal gebelık geçirdim, burda forum açdım ve bütün arkadaşlar bekleme deneme ye devam dediler bende nisan ayının ilk haftası bat inşallah nisan ayi Ramazan la birlikte hepimizin yüzünü güldürür gebelikle sonuçlanır 🤲🏼♥️
CanselY 1 Nisan adet tarihim. Beklemedeyim. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Bende aranizda şöyle yer alayim 📌👋🏻🌼