lllllg Merhabalar 36 haftalığım gebeyim.Dr’um tavsiyesi ile istersen kullanabilirsin dediği balık yağı hapını aldım..Hamilelik sonrasında iyi geldiğini okudum .fakat bu tablet şeklinde su ile içiliyor dimi?ilaç icmemde sorun yok aldım ama boğazımda takılı gibi duruyo hala….?kullananlar lütfen söyleyebilir mi böyle mi aliyosunuzz
Filee lllllg merhaba bende efa kullanıyorum balık yağı sanırım aynı ilacı kullanıyoruz New life s1200 yazıyor kutuda kırmızı beyaz renkli kutusu hapi da sarı değil mi
Damlahmett lllllg merhaba aynısını kullanıyorum maalesef bende de öyle oluyor bazen yutmakta zorlanıyorum sonradan gelen koku midemi bulandırıyordu meyve suyuyla içiyorum daha iyi oluyor🌸
alonee lllllg Benim kullandığım bu büyük kahverengi kapsül bol su ile içiyorum üstüne bi parça ekmek yiyin daha iyi hissettiriyor
lllllg Filee evet aynı öyle dediğiniz gibi..kapsül ile su ile yutarak aliyosunuz dimi?dr’um bana istersen kulllan dedi..Doğumuma 10 gün var bebegede faydası olur umarım..birde ne kadara aldiiniz acaba?fiyatı 205 lira idi..ama eve gelince kutunun arkasında 135 satış fiyatı yaziyodu..eczanede uzak olduğu için soramadım……
Filee lllllg 140 TL civarıydi sanırım geçen ay başladık henüz bitmedi belki zam gelmiş olabilir isterseniz sorun eczaneye 🤷♀️ su ile alıyorum bu arada normal hap gibi her gün mü onerdi doktorunuz size peki
Esra_G Efa S 1200 kullanıyorum ben de, açık sarı uzunumsu bir hap, bol suyla yutuyorum kayıp gidiyor bir sorun yaşamadım açıkcası
lllllg Damlahmett Benimde öyle kesinlikle..İlk aldgm zamanlar mide bulantısı da yapiyodu…Sifa olsun inşallah bizlerede bebeklerimize de..💕
Halecik Bende aylardır kullanıyorum 32.ci.haftaya giriyorum. Tutarken zorluk olmuyor fakat kapsül rengi sarı değil kahverengi Efa mom olarak dikkat edin.birde doğumdan sonra neden kullanmanızı önerdi acaba
Damlahmett Halecik benimki de kahverengi hem bebek hem anne gelişimi çok olumlu etkiliyor emzireceğin için de sonradan da içebilirsin demişti doktorum 😌
Esra_G Filee beslenme sorunlarım devam ediyo 17 haftalığım ama hala balık et tavuk süt ürünleri tüketemiyorum o yüzden her gün şimdilik, beslenmeye başladıkça azaltacağız
lllllg @“Halecik”#p21039473merhaba emzirme dönemlerinde kullanilianabiliyomus ve faydalı imiş o yüzden..