teachering06 Ankarada özel hastanede doktor öneriniz var mı? Memnun kaldığınız, gebelik takibi için tavsiye edebileceğiniz..
CeydaST teachering06 ben Keçiören medical park ta Yetkin hocaya gidiyorum memnunum sakin bir doktor sorularına rahatlıkla cevap alıyorsun ilgili
segah06 teachering06 Mahall’de Hasan Onur Topçu var. Kesinliklr tavsiye ederim. Güleryüzlü, ilgili, tek telefonla bir sorun olduğunda ulaşabileceğiniz, insani yönü çok baskın bir doktor.
hayirlisi06 Medikal park Keçiören Bülent yirci ye gittim memnun kaldım sezeryan teklif etmese dha memnun kalırdım ama normal yaptım. Yetkin karasu da övüluyir epey
Kvsrsyds hayirlisi06 orası bulunduğum yere uzak kalıyor kadriye hanımla ilgili yorumunuzu okuyunca ona gidiyorsunuz sandım benide sezaryene yönlendirmek istedi doğumu merak etmiştim
CeydaST hayirlisi06 benim doktorum yetkin hoca. İğne korkumdan dolayı sen sezaryen düşünürsün şimdi dedi. Hocam normal olabilirse daha iyi olur ama çocuk doktorum ilerde doğum yaparsa muhtemelen sezaryen doğurur demiş kemik yapımdan dolayı dediğimde ben seni muayene ederim zamanı geldiğinde dedi. Normal doğumu desteklediğini düşünüyorum
Klft Pursaklar duru tip Ayse behiye arslan hoca çok iyi. Doğumu koru hastanesinde yapıyor. Muayene ücreti 120 tl
Klft Pamugum02 ben daha önce kürtaj olmuştum kendisinde o kadar merhametli güler yüzlüdü ki. Elimi tuttu saçımı okşadı onun o merhameti beni çok etkiledi.
Pamugum02 Klft ne güzel. Anne şefkati var kendisinde zaten onu hissettiriyor 🙏 iyi insanlara denk gelmek çok büyük şans
DuyguCilek Beybisiii bnde geçen hafta gittim normalde devlete gidiyorum ama cinsiyet öğrenmek için gittim 120 tl gerçekten😂 güzel ilgileniyor tatlı bi bayan
Pamugum02 Mimarist06 paket degil de sadece doğum olarak anlaştık paket yokmuş. Sadece dofumu 10bine anlaştık,onun dışında muayene ucreti 120 tl