Asenahil İyi akşamlar kızlar hepimize sağlıklı günler dilerim 🙏💐 hepimiz çok değerliyiz çok güzeliz unutmayalım ❤️💕 İzmir’de detaylı ultrason yaptırmam gerek var mı bilen devlet hastanesi istiyorum
Asenahil Dnzsby teşekkür ederim ama ulaşamadım oraya Yeşilyurt yapıyormuş ordan aldım hemen çokta basit oldu 🙏😌
Mihri3503 Asenahil lütfen yardımcı olurmusunuz ücret alıyorlarmı normal kadın doğumdan mı randevu almalıyım
Asenahil Trilece Mihri3503 Merhaba 💐 eski Yeşilyurt hastanesi şimdi ki adıyla katip çelebi arastirma, ücreti sormadım aliyorlarsa küçük bır meblagdir muhtemelen ozellse yarisamaz
Trilece Asenahil canım şimdi MHRS de baktım perinatolojiye direkt alinmio dediğin gibi kadın doğuma randevu alınıyor gerçi şuan dolu boş yok hiç, ama detaylı yapılıyor mu emin misin telefonla mi öğrenmiştin
Asenahil Trilece evet hatta telefon numarasını yolllayabilirim isterseniz siz de sorun bı ben aldım randevu 22sinde
Trilece Asenahil olurmu çok teşekkür ederim, eşimle konuştum ama devlet eş almıyordu orasida almıyorsa içeri pek taraftar değil devlete 😊