trakyalikizce Cerenny üzüllme belki geç döllenmedir adeti 10 gün geciktikten sonra öğrenen pozitif olan insanlar var😔 Allah hayırlısını gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Cerenny trakyalikizce inşallah bende öyle olmasını umut ediyorum daha adetime de 2 gün var hiç regl olacak gibi hissetmiyorum 🥺
sayre trakyalikizce merhaba yumurtlama dönemini nasıl değerlendirmiştiniz? ben 6 martta yumurtlama gördüm, 6,7,8 martı değerlendirdim..
Cerenny Kubraalp canım göğüs herkeste ağrımıyormuş benim zaten adet dönemim yaklaşınca da hassas oluyordu
Cerenny Kubraalp inşallah bebiş görürüz kanda mutlaka sonucu bildir merak ediyorum belki bana da umut olur 😊
Kubraalp Cerenny doktora gittim sabah dedim ki hem gebelik için hem de kan değerlerime baktırmak istiyorum dedim kan verdim. Doktorun yanına gittim biraz önce sonuç ne diye. Senden gebelik için kan almamışız dedi.
trakyalikizce sayre adetim bittikten sonraki gün ilişkiye başladık 2 gün arayla denedik ve yumurtlamam 14 şubattı ona güne de denk getirdik diğer adetime kadar devam ettik
sayre trakyalikizce ben de yumurtlama günlerimi değerlendirdim ama inşallah olur ya benim için de dua edin :)
Suleehamdi trakyalikizce yanlış anlamazsanız bişey sormak istiyorum yumurtlama dönemi bittikten sonra adet zamanına kadar gün aşırı mı devam ettiniz ilişkiye
Pemberuya Cerenny ben 3 gün kala öğrendim kanda canm eve gelip test yaptım pozitif çıktı 3 haftalikti o zaman ilk🙈 çıkar varsa bence geç döllenme değilse
Cerenny Pemberuya ben 2 gün kala erken gebelik testinde negatif gördüm canım yarın adet günüm bakalım olacak mıyım🥺