Kubgkm Kızlar az önce bir şey öğrendim eğer bebeğin kalp atış hızı 140 üzeriyse kız bebek 140 altıysa erkek bebekmiş. Bir kaç kişi doğru dedi duyan bilen var mı. Sizin bebeklerinizin kalp atış hızı kaçtı
mucizegebelik6 Kubgkm oğlum 20.’haftaya kadar hep 160 170 üzeri atiyordu ama şimdi 150 lerde atıyor bende ozamanlar kız demiştim ama erkekmiş. Doktoruma da sormuştum oyle birsey yok diyor
Kubgkm Ay kızlar ya bi arkadaşım söyledi onun ve ablasının doğru çıkmış bende başından beri erkek hissediyorum ama bebeğimin kalp atış hızı 170 di 2 hafta önce ben daha 9 haftalık hamileyim aşırı merak ediyorum cinsiyetini inandım kızın söylediğine 🙄🙄
Ecceee Kubgkm haftasına göre değişmekle beraber (ilk haftalar daha yavaş olabiliyo) kalp atışlarının 170 olması bebeğinizin sadece sağlıklı bir bebek olduğunu gösterir..☺️
ipekveatlas yanlıs bisey bu. ben de cinsiyet öğrenmeden önce okumustum inanmıstım😂😂 oğlum olcak ama 169du benim kalp atışı
Gulibikkk Bende bunu Kubgkm Bende bu bilgiyi duymuştum hatta doktora kalp atışını sordum 160 dedi ve bebeğimin cinsiyeti erkek. Bu bilgi pek doğru değil bence.