Aysegull00 Sütüm yok bebeğim emmiyor süt sağma makinesi alsam işe yarar mı kullananlar yardımcı olabilir mi?
Begum35 Aysegull00 bugün biri dedi sütu gelmiyormus süt sağma makinesi almış baya dönemden sonra düzüne girmiş sende dene işe yarıyormus
karamanaral Aysegull00 Bende düzenli ve sık sık sağınca süt çoğalır die okumuştum bir yerde. Süt arttıran yiyecekler ve bol bol su tüketmek lazımmış😊
Elifbektas Aysegull00 bende aldım sağdım çoğalsın diye bana hiç fayda etmedi gittikçe sütüm azaldı bebeklerim 2 aylık olduğunda 1damla bile gelmiyordu hiç anne sütü almadılar gibi bişey oldu inşallah sende işe yarar
Rfrf Aysegull00 bende ilk hamileliğimde benzer sorunları yaşadım. Göğüslerim de küçüktü sütümde çok azdı. Ama süt sağma Makinesi bende çok işe yaradı. Tıkanık olan süt kanallarını da açtığı söyleniyor. Tavsiye ederim.
Aysegull00 karamanaral neler neler yiyorum bi çay kaşığı çıkıyor hiç çoğalmadı ve bebeğim hiç tutmadı 😯
karamanaral Aysegull00 meme ucun nasıl rahat kavrayabiliyor mu? ya süt arttıran özel yiyecekler var baktın olmuyor onları denersin, hemen vazgeçme ama😊
Aysegull00 karamanaral meme ucu var zorla çıkardım ama o biberon ucu gibi istiyo memeyi görünce katılıyo
Aysegull00 Elifbektas kafam karışıyor boyle yorumlar görünce sizde etmemiş mesela ve benim göğüslerim hiç büyümedi hamileyken de büyümedi aceba hormonlarım mi salgılaamıyor
Aysegulay Ben aktardan rezene tohumu aldm o çok işe yarıyo, bol bol su iç bide sıcak duş iyi geliyo duşta göğüslerine masaj yap
Meriz Beni buyuk dertten kurtaran lansinoh elekrikli süt sagma makinesiii💕 6gunun sonunda bu sayede emdi bebeğim. Basimin ucundan ayirmiyorum. Bebeğim göğsümü emiyor ama arada yine sagiyorum ki sutum artsin. Bebegim fazla ememiyor uyuya kalıyor. Kalam sütü biberona sagip veriyorum. Silikon uçlar manuel pompalar şırınga hep boşa denemisim. Tavsiye ediyorum gerçekten fazla esya alacağına, kıyafet ya da 2 besik alacagina sut sagma makinesi al daha yararli👍
Gulalmina Canm 5 gun once acil sezeryan oldum 37 haftalik bnmde gelmedi sut sagma makinesiyle ucu cikar sonra her firsatta emzir geliyoo sutt sakin sut gelmiyo emmiyo deyip vazgecme suanda normal olarak gogus uclarim aciyo ama deger
Gulkar 5gun oldu sezeryan olalı daha yeni sütüm gelmeye başladı kraftin göğüs pompasına çok güzel.kesinlikle alınması gereken birserymiis onu anladım ben başkasının makinesini getirttim kurtardı beni en düşük ayarda ufak ufak çalıştırdım süreklice lansinoh sürdüm vok iyi geldi
Aysegull00 Gulkar ben biraz moral bozukluğu da yaşıyorum neler neler içiyorum faydası yok eşimle de aram iyi değil kafama takıyorum inşallah benimde sütüm çoğalır
Mel_yuz Aysegull00 ben imom latte ilaç,hummana çay ve Malta’na içecek içiyorum baya etkili dene istersen cnm
Aslikannnn YouTube ‘da Sezen ketenci oy’un “sütümü nasıl artırdım “diye bir videosu var onu izleyin . Deneyip fayda görenler cok var bencede faydalı bir video.