Ecmel06 20+3 olduk ama halaa hareketlerini hissetmiyorum bebeğimin. Neden olabilir. Bazen karnımda böyle bişiler oluyor ama gaz olduğunu düşünüyorum çünkü aynı anda gaz sancım da oluyor. Bu konuda çok üzülüyorum artık. Korkuyorum da. Bilgisi ve tecrübesi olan var mı?
Nasaearth Ecmel06 tam hissetme zamanların daha anca ama çok büyük bir şey bekleme baya güçsüz oluyo durup dinlemen lazım hissetmek için
Aselsevde Ecmel06 canım ben 22+2 deyim bende çok hissetmiyrm bugün hemşireye sordum 6. Aydan sonra hissedersin dedi endişelenme sende
cilem01 Ecmel06 22 de hissetmiştim ama 24 haftaya kadar hissetmemek normal oluyor bildiğim kadarıyla ☺️ İnşallah yakında hissedersiniz 😇
dilaravh Benimde öyleydi merak etme hatta ben net olarak bebek oldugunu 22 23 haftalarda hissettim sende bir iki haftaya hissedersin ama dedikleri gibi çok güçlü olmuyor pıt pıt pıt diye hissetmeye başlarsın
pinarpi Sanki balık çırpınıyor, kayıyor gibi oluyo ilk hisler 😄 Biraz da seğirme gibi. Bende 22 haftalıkken hissetmiştim. Endişelenme canım sende yakında hissedersin ❤️
demiralpncr Ecmel06 Ben 24. Haftada hissetmeye başladım. Öncesinde minik minik baloncuk patlamaları hissediyordum. Meğer onlar da hareketmiş ama anlamlandıramamışım. Gerçek hareketleri dediğim gibi 24. Haftada hissettim. Kaldı ki doktor zaten sen hissetmesen de karnında hareket edip etmediğini söylüyor dert etme