Ozge-12345 Htc0606 merhaba bende natomed hastanesi Ahmet hocaya gıdıyorum fakat bılgınız varmı sehır hastanesi ıstege bağlı sezeryan yapıyomu
mnrgnc SedaYldz Medicalpark Keçiören’e gidiyorum doktorum Özge Özer çok memnunum çok ilgili,bilgili ve güler yüzlü birisi kesinlikle tavsiye ederim
tdk19 hllyk Hayır doğum paketi almadım. Muayenehanesinde takipliyim. Doğum da Medicana’da olacak bir aksilik olmazsa.
Sans12 hayirlisi06 evet normal dığum olarak ilerliyor zaten sormuyor ne istiyorsun diye bebeğin sağlığı için ama normal doğum önceliği
Mrzy7- Ormanmeyveli biz ocaktan önce zam gelmeden 7700 e paket almıştık daha sonra zam geldi ne kadar oldu bilgim yok. Evet sadece Könül hoca var doğum olacağında etlik lokman hekimde yaptırıyor
Esrabozkurtt Sedatkmn doğuma kadar Alptekin beye gittim doğumumu Susan hoca yaptırdı ikisindende çok memnun kaldım
drmeri lokman hekim sincan şubeye gidiyorum. doğum paketi aldım 7500 TL. doktorum özgül özgan Çelikel. Bilgili ve ilgili ayrıca çok hanımefendi birisi. şuan 3.5 ayligim henüz. umarım güzel ielrleriz. tavsiye ederjm
kids0305 ecemnurturkan benim de doktorum burcu hanımdı 3 ay once dogum yaptim. Dogumum gece 2de olmasina rağmen geldi doğuma☺️
ecemnurturkan kids0305 ahh gerçekten şanslı hissediyorum Burcu hocayı tanıdığım için gözünüz aydın sizinde sağlıkla büyüsün yavrucak 🥰 bizim daha 5 ayımız var bakalım nasıl geçti acaba doğumunuz Burcu hocayla
kids0305 ecemnurturkan normal doğum yaptım cok şükür bi sıkıntı olmadi dogumda da dikislerde de. Memnun kaldim yani darısı başınıza olsun insallah saglikla alin kucaginiza
Fundatercuman Dilara9406 Şehir Hastanesi’nde hangi doktor acaba memnun musunuz? Ben yarın ilk kez oraya gidicem de randevum Melike Doğanay’a ama hiç bilgim yok.
Dilara9406 Fundatercuman vallaha canim selen yaman vardi o cok iyi diger gittigim doktorlarin yerinde hep baska şahıslar vardı yani öyle