Babydream Kızlar bebeğim hareket ettikçe makatıma vuruyor yani böyle bişey olabilir mi normal mi bebeğim hareket ettikçe makatta bir dalgalanma mı oluyor desem ne desem tarif edemiyorum😂 24 haftalığım bu arada
1melisa Babydream ben de hissediyorum senin haftalarında vuruyordu şimdide hıçkırıyor tık tık tık bazen bir dakika bazen 2 dakıka sürüyor kalp atımı gibi doktora sordum böyle birşey hissetmen imkansız diyor e benim hissettigim ne 😂
Mavistez Babydream kız rahim kasik hadi vajinaya vuruyor desen anlarımda makat ne alaka orda ne işi var 😂 benim 3. Gebeliğim 29+5 oldum daha birini orda hissetmedim senin gazın falan olmasın bacım 😁
Babydream Deniz2961 bu hafta kontolüm var doktuma sorucam bu durumu mutlaka çünkü bana da oldukça garip geliyor 🤭
Snm67 Benımde 2. Gebeliğim 20 haftalıgım benımde bazen aynısı oluyor bebegın pozısyonuyla alakalı demekkı ayakları makata donuk oluyor herhalde
Z_L 1melisa Aynısı bende de oluyor😃 Sanki hıçkırıyor ama bebeğın hıçkırığını hissedemezsin diyolar. Peki hissettiğimiz şey ne acaba 🧐
Babydream Mavistez kız gazı edebilicek kadar saf değilim 😂 evet söylendiğinde çok garip bişey ama oralarda garip bişey oluyor bunu doktora sormam lazım 🤭