Ozgul1nazo Kızlar eşim karnımı severken elini açıp karnıma bastırdı bastırdığı anda bebek korktu sanki sıçradı karnımda bişey olmuşmudur acaba korkuyorum? 25. Haftadayız
Anniii Ozgul1nazo bebek suyun içinde olduğu için onu koruyo ben ilk kızıma hamileyken sivri yere çok sert çarpmıştım kanadi hatta göbeğim hemen doktora gittik çok şükür hiç bişey yoktu bebeğin doktor dışardan darbelere karşı koruyor kendini amniyon sıvısı demişti
zhr5861 Ozgul1nazo eşinize tepki vermiştir. Öyle bi can yanma söz konusu olamaz çok ağır darbe almanız lazım onun için
Sinoooom Ozgul1nazo bende bastırarak seviyorum 😂 hatta elimle bi yere basılı tutuyorum oda bana baskı veriyor 🥳
Eclinass Bnm apandis patlamış olabilir diye aldılar genel cerrah karnımın her yerine bastırdı bişey olmuyor valla o kadar bastırdıki anlatamam eliyle yukarı bile itti yani bişey olmuyor merak etme
Ozummm41 Sinoooom ya ben de karnıma uzun süre bastırdım ağrı vardı . Parmaklarımla çok şiddetli değil ama 1 saatten fazla tutmuşumdır. Çok tedirgin oldum şimdi ya bi şey olur mu sizce