Vsnmz Yenidoğan için hangi şampuan krem yağ markaları tercih edilmeli anneler sizin tercihleriniz ne oldu yada olacak?😊💕
EsraBaykara Vsnmz Şampuanda sebamed aldım Deterjan da uni baby Pişik için bepantol ve sudocrem (en küçüğü)
Birgul Vsnmz şampuan ve pişik kremi olarak mustela da kullandım, sebamed de ikisinden de memnun kaldım☺️
Vsnmz Birgul bugün ikisinide araştırdım eczaneden sordum, mustelayıda sebamedi de önerdi eczacı tandığımız, kendi çocuklarımada kullanıyorum dedi fiyat olarak yarı yarıya olması beni kararsız bıraktı açıkcası🤔teşekkürler cevabınız için💕☺️
Birgul Vsnmz evet mustela biraz pahalı hemde şu an daha da arttı, o yüzden sebamed de kullanabilirsiniz daha uygun en azından☺️
sdadcr Bu benim 2.gebeliğim ilk oğlumda da hiç sorun yaşamadığım ürünler Şampuan Uni baby (mustela aldım konak için biz faydasını görmedik) Bebek yağı Uni baby Yüz kremi Mustela hassas ciltler için Güneş kremi Mustela Pişik kremi Sebamed kullandım uzun bir süre bitince hametana geçtim hametandan çok memnunum geceden sürüyorum sabaha bir şey kalmıyor. Islak mendil sleepy yenidoğan Bez sleepy natural Deterjan ve leke çıkarıcı e bebeğin baby me Ayrıca kakalı falan olunca ben önce beyaz sabun ile çitiliyorum kurumadan öyle yıkıyorum tertemiz oluyor