ikicocuklubiranne Bugün iki defa kahverengi leke geldi. İlkinde fark edemedim ikincisinde bayağı belirgindi. Ağrım sızım yok neden olmuş olabilir
Anneoluyorummmm ikicocuklubiranne Kanama iyi değil diye duyuyorum. Doktora gidip muayene olman iyi olur
Yarenvekardesi ikicocuklubiranne yerleşme kanaması da olabilir ne dedsek bos doktor görmeden kimse bilemez benim onngun sürdü herkes en baş düşük olabilir dedi . Ama bebrgim şuan iyi gözüküyor hoş daha 8 haftadayiz ama kanamam durdu şimdilik devam etmiyor
aysegulonr ikicocuklubiranne Korkma canım bende de olmuştu ama yerleşme zamanı bu haftalar zaten. Sadece hareketlerine dikkat et dinlen ki bebeğin tutunma haftaları olduğu için aksi bi durum olmasın.
ikicocuklubiranne Anneoluyorummmm kan gibi değil kahverengi leke yarın mutlaka gidil görüneceğim başına gelenler varsa belki bilgi alırım diye düşündüm . Teşekkür ederim
pnremr22 ikicocuklubiranne ben ilk öğrendiğim haftalarda oldu kahverengi lekelenme böyle pas gibi. yerleşme kanaması dedi doktor ama her ihtimale karşı progestan verdi doktor çok şükür durdu onlar muhtelemen yerleşme kanamasidır o.
ikicocuklubiranne Yarenvekardesi keseyi görmüştük geçen hafta şükür her şey normal demişti. Yerleşme kanaması olabilir mi yine de bilemedim yarın gideceğim aklıma çok takıldı
Yarenvekardesi ikicocuklubiranne 6-7 haftalar arası ksnana oldu . Bebeğin kalbi attiyirdu öncesinden başlamıştı . 7 den sonra yok oldu . Geri gelir mi bilmem
ikicocuklubiranne aysegulonr ekstra hareket etmiyorum ama 2,5 yaşında bir oğlum var tabi kucağıma almak durumunda kalıyorum haliyle inşAllah önemli bir şey yoktur
Sacidenur ikicocuklubiranne korkmayın kontrolünüzü olun beşinci ve 6. Haftada benim de oldu sürekli hem de 7. Haftadayım bitti gelmiyor daha oluyornuş öyle
ikicocuklubiranne Yarenvekardesi kalp atışını henüz duymadım bu hafta gidecektim. Böyle olunca yarın gideceğim tedirgin oldum
Minigim38 ikicocuklubiranne ben bugün ilk muayeneme gittim kesemi gördüm ama kanamam olursa kesin gel dedi doktor
ikicocuklubiranne Minigim38 kanama gibi kırmızı renkte değil kahverengi akıntı tabi beni tedirgin etti yarın inşAllah kontrole gideceğim.