Symaergn Ydnhld 34+1🌹 ölüyorum sanırım bel ağrısından. Yatsam ağrıyo, otursam ağrıyo. Sadece ayakta olunca agrimiyo. Sürekli de ayakta gezemem ki😔
Thurkan29 Ydnhld Ben 33 haftalığım.Kalp çarpıntısından başka sorunum yok.Her gün çarpıntım oluyor.11 haftadan başladı.Sabr ediyoruz artık..
Ydnhld Diktas kadertanrikolu sırtımda korkunç bi ağrı var sağ tarafımdaki sırt kemiklerim sanki kırılıyor , koltukta otururken falan elimi koyuyorum arkaya 🥴
Mervekcr1907 Symaergn bende 34+1 im aynu durumdayız doktor doğum için gün verdi mi acaba normal sezeryan sormaya başladı mı benimkisi asla bişey demiyor
Symaergn Biikubra 40 gün var sabret kuzum . Geçecek inşallah bu günler . Daha kötü günler başlayacak 😂😂
erdem_agah Thurkan29 nasıl oluyor tam olarak çarpıntı. Ben de dün garip bir sey yaşadım gece. Nefes alamadim vs.
Psikomer 34+2 olduk ikizler bide valla nefes darlığından gidecek gibi hissediyorum gece yastık elimde dolanıp duruyorum.tuvaletin kapısında yatiyorum.yine de soyle bir 38 i görelim istiyorum hayırlısıyla 🤲🤲
erdem_agah Ydnhld 33. Haftadayiz bu hafta itibari ile kasilmalar oluyor akşamları. Biraz erken başladı gibi 😳 birde çocuk çok büyüdü sanırım göğüs ağırlaştı
birannesoruyor erdem_agah bende de oluyor arada doktor normal dedi 15 dk ya inmediği sürece sorun yokmuş
birannesoruyor SerraLinasmom ultrasonda bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu mu ? Bende de sancı var ultrasonda iri görünüyor bebek 1 hafta 10 gün..