Hifaberra Kızlar perşembe 14+3 olacağım Randevum var cinsiyeti öğrenebilir miyim sizce. Sizler öğrendiniz mi ? https://imgyukle.com/i/EVLSdc burada 11 haftalıktık.
Sedagulmez58 Hifaberra öğrenebilirsin tabiki ama pozisyonuna bağlı tabi😊benimki 16+5 ama hala öğrenemedik..iki kere gittim ikisinde de pozisyonu uygun değildi bacağını açmadı
Hatice_gzr2505 Sedagulmez58 bende aynı 16+5 gitmiştim tatlı yedim göstermişti tatlıyı da çok seviyor beyimiz kıpır kıpır tabi şekerden dolayı tadımlık yiyorum 😅 seninki göstermem demiş
Sedagulmez58 Hifaberra inşallah hemen gösterir seninki😂😍 beklemek çok kötü ya. bir umut öğrencem diye gidip boş dönmek kötü oluyo🙄
Sedagulmez58 Hatice_gzr2505 iki kere gittiğimde de bir sürü tatlı yedim ama açmıyor bacakları açmıyor 😂😂😂
Cigdem_58 Tam 12 haftalık gıttım ögrenemedim perşembe randevum var o zmn da 14+2 olacağız inşallah ogrenırım ☺️
Busemc Bugün 11+6 ve ikili taramada oğluşumu öğrendim. %90 erkek dedi, %10 değişebilir dedi, dayanamayıp erkek bebiş kıyafetleri aldım bile bugün, umarım değişmez😎
Elifdemireel Hifaberra Umarım öğrenirsiniz ben geçen hafta 14+3 ken gittim tahmini erkek söyledi bu hafta içi tekrar gidicem bakalım umarım öğrenirsiniz 🥰
Sevgiertunc Hifaberra biz de geçen hafta yani 14 haftalıkken öğrendik 🌸inşallah sizinkide gösterir kendini