annelikyolculugum22 Bebeğimin kafası 2 hafta önden gidiyor. 37+3 te 9,6 cm di. Şu an 39+1 iz kaç cm oldu bilmiyorum ve doğum belirtim yok bebek kanala girmedi. Sizce normal doğumu denemeli miyim yoksa sezeryan mı olunmalı? Benzer durum başına gelen var mı
Denizvegokyuzu annelikyolculugum22 Benim bebiş de aynı durumda baç çevresi haftasına göre büyükmüs 🤷🏻♀️ hemen hemen doğumda olması gereken ölçülere yakın dedi doktorum bı sonraki muayenem haftaya tekrar bakicak eğer riskli olabilmek gibiyse sezeryana yönelicez dedi 😕🙄
iremss annelikyolculugum22 benm öyleydi sezaryen oldm cidden büyük doğdu baş çevresi şapka falan olmuyodu iyi ki risk almadım dedm ben son kontrole kadar bekleyin
Mrvsmt2502 annelikyolculugum22 bunu en iyi doktorunuz bilir ama son zaman kafası biraz aşağıda olduğu için tam ölçüm alınamıyor bence normal denemektw fayda var diye düşünüyorum benimkide büyük ama devlete gittiğim için doktor normal düşünüyor ilk
annelikyolculugum22 Denizvegokyuzu Anladım benim doktorum da doğumda belli olur dedi ama risk almaktan korktum biraz açıkçası. Sizin içinde bizim içinde en hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
annelikyolculugum22 Mrvsmt2502 Benim takibim özeldeydi doğum için devlete gidicem o yüzden son bir kaç seferdir devlette de görünüyorum. Özeldeki doktorum risk almama taraftarı sezeryan öneriyor ama devletteki doktorum önce normal doğumu denemek istiyor çok arada kaldım o yüzden. İnşallah dediğiniz gibi olur sağlıkla doğarlar bebeklerimiz 🤲🏻
Mrvsmt2502 annelikyolculugum22 aynen özel direk sezaryene yönlendiriyor ama devlet bekleme taraftarı açıkcası bende bebek sağlıklıysa bekleme taraftarıyım yani kontrollerim falan haftada 1 özel gibi şuan nst de ufak sancılarım çıkıyor ama düzenli değil