kerimeurgun Cok sukur ogluma bugun kavustum arkadaslar rabbim sizlerin yardimcisi olsun hepinize bol bol dua ettim Allahin izni ile saglikla alin kucaklarinza
alparslanin_annesi kerimeurgun gözün aydın canm kavustun demek sende bebişe 😊 doğum nasildi zormuydu tavsiyen varmı bizlere
irem88 Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize son 3 akşamdan beri ağrılarım var hala beklemedeyim hayırlısıyla bende kavuşsam oğluma🤩
kerimeurgun alparslanin_annesi Allah razi olsun cnm sezeryan oldu panik ataktan dolayi tabiki zor bi surec ama bebis gelince hepsi geciyor😊🤲
kerimeurgun atak13 belden uyusma oldum canim spinal anestezi deniyor bnde korkuyordum ama hic korkma acımıyor cok rahat ol gercekten saniyelik bisey zaten bn sondadan cok korkuyordum onuda ameliyathanede uyusturduktan snra taktirdim sıkıntı olmadi elhamdulillah
atak13 kerimeurgun ay ne güxel bende korkuyorum baya nasıl olacak diyr. İnşallah dediğin gibi benimde acımaz :(
kerimeurgun atak13 Allah büyük canim hic dert etme bebegine odaklan Allahin izni ile sag salim sıkıntisiz acisiz alacaksin kucagina korkma hic😍
kerimeurgun Aydazz evet canım devlet de sezeryan oldum sende devlette sezeryan olcaksan ozellikle doktoruna belirt sondayi uyustuktan snra taktirmak istiyorum diye yardimci olurlar