Merveilgaz Kizlar merhaba. Ben su an 22+6 gunluk hamileyim. En son 18 ci haftamda kontrolde oldum. Doktor detayli ultrasona kadar bazi organlarina bakti cok sukur bir sorun yoktu. 18den sonra detaylida sorun yasayan oldu mu?
Demirssmomm Merveilgaz detaylı ultrason yaptırmıcak mısınız yani 18.haftada detaylı mı yaptı yanlış mı anladım?
ipekveatlas Merveilgaz normal kontrolle detaylı ultrasondaki aynı olmuyo canım. perinatologlar yapıyo bunu sadece yani normal kadın doğum doktorun herseyini göremeyebilir
Demirssmomm Merveilgaz formda bir çok insanın detaylıda cinsiyet değişikliği şoku yaşadığını okudum.. bunun dışında çok değişiklik bence olmaz yani şöyleki genetiğe bağlı değişiklik olmaz..
Demirssmomm Merveilgaz yani 22+6da doktor bu çocuk down bilmem ne demez çünkü şimdiye kadar görmüş olması gerekirdi ama şöyle bişey var mesela detaylıda kol bacaklar tek tek ölçülüyor iki bacak iki kol birbirine eşit mi? Parmakları sayılıyır tam mı diye.. organ taraması zaten müthiş detaylı oluyo..
Merveilgaz Demirssmomm hayir yaptiracagim. Ama doktorum 4d formatda bakti bebege 18de cok az ama. 23te gel dedi detayliya
Merveilgaz ipekveatlas hayir canim benim doktor hem normal usm hem detayli yapiyor. Bebege 4d formatda bakti 18de. Beynine kalbine felan
Demirssmomm Merveilgaz hayırlısıyla hiç bi sorun çıkmaz bu saatten sonra ama bazı şeyleri detaylıda da görmek bilmek mümkün olmuyo orası Allaha kalmış diycez 🙏🏻