-MinikveAnnesi- melekzehra ben 9 haftalık hamileyim aynı sey bende de başladı birkac gündür uykudan kalkamıyorum resmen
Burcukose melekzehra vallahi nedeni hormonlardan kaynaklı , bünye hamileliğe alışmaya calisiyor bir de . Üzülmeyin çoğu kişi öyle ben de 12 haftalığım bıraksan 7/24 uyurum
alparslanin_annesi melekzehra 30 haftalığız bizde de oluyor 😂 demem o ki daha Cook gelecek o uyku 😂 bizde aynıydı hamilelikten canim takılma
melekzehra -MinikveAnnesi- uyumasam ayakta duramıyorum ağlayacağım valla 8 buçuk aylık bebeğim var bide bakacak kimsede yok 😢
Burcukose melekzehra o kötü ama hamilelikte böyle şeyler normal yavaş yavaş düzene sokmaya çalışın kendinizi 😔
Bebegimmm_1234 melekzehra bende sürekli uyku halindeydim hep diyolardı cocugun olcak erkek cocuklar cok uyku yapıyomuş bildiler
alparslanin_annesi melekzehra 😂 okudun artık bosver kuzu ne güzel yatıp uyuyon işte okadar tatlı geliyor ki birde uyku anlatamam 🤣🤣🤣 bosver yap işlerini yemeklerini yat keyfine bak
Burcukose melekzehra Ay allahim yarabbim ya , asıl bugunler de destek lazım inşallah kaynananiza dank eder aklına gelir