Avakadolu Dayanamadım yine tabi 5 gün var reglime test yaptım çizgi basta var mı yok mu çok anlayamadım kuruyunca belli belirsiz çıktı bu da yani kuruma çizgisi daha önce hiç yaşamadım belki de öyle bilmiyorum belki de hayal https://resimyukle.io/r/fSmkg7xaK7
Kvser Avakadolu bence var canım ben görüyorum bir gölge gibi . İnşallah vardır adet tarihin ne zaman ? İnşallah rabbim bana da nasip eder
ebrulegarci Avakadolu Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı gebelik geçirirsiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip olsun ☺️🤲🏼
Tugbadmr Avakadolu çok üzgünüm ama bu eğer kuruduktan sonra çıktıysa kuruma çizgisidir benimde bir kaç kez böyle olmuştu ki bu kuruma çizgisine benziyor ama gebe değildim hemen oluştu ise evet olabilirsiniz inşallah bebiştir ama 🥰
sudeyl16 Bende bu şekilde reglime 3 gün kala öğrendim, henüz 3-4 haftalık olduğu için çok silikti var gibi gözüküyor sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🙏🏻
Avakadolu sudeyl16 ya ama işte çizgi hemen çıkmadı kararsız kaldım daha önce de ben silik öğrenmiştim 10 dk da çıkıyordu
motherofcats olunca ilk dakikada çıkıyor zaten 10 dk sonrası geçersiz boşuna hayal kırıklığına uğramayın
Bebegimizolsundu Avakadolu canım bu testten bu ay iki tane yaptım gidip gelip bakıyorum bom boş hiç kuruma çizgisi falan yok büyük ihtimal var gibi duruyor çok silik ama var hayırlı olsun inşallah vardır
Avakadolu Kvser evet bende de kuruma çizgisi olmamıştı daha önce inşallah vardır iki kurtajim var olmasından çok sağlıklı olması beni sevindirecek 🙏🏻
Kvser Avakadolu inşallah sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla doğar canım . Rabbim bana da nasip etsin inşallah 🙏🏻 bende hiç böyle çıkmadı yani bu kuruma cizgisi değil
Tunahan_rumeysa16 En doğrusu kan vermen reglin geçerse eğer o zaman da kan testi vermeye git bence canim
Avakadolu Tugbadmr büyük ihtimal evet kuruma çizgisi bu daha oncelerde gün de geçse çizgi olmamıştı çok test yaptım o yüzden sasirdim