ozgese-s canım aynisini bende yaşamıştım bebek aglayinca kalbim çarpıyordu yanımda annem vardı yardımcı oluyordu 20 gün kaldı ve o gidecek diye odum kopuyordu nasıl bakarım vs diye annem mecburen gitti. Bebekle baş başa kaldık ve hemen 3 4 gün içinde kendime geldim huyunu suyunu öğrendim.. çocuk doktoru ile konuştum psikolojimin iyi olmadığı zaman bana dediki 3 şey çocuğu ağlatır eğer başka bir sorun yoksa Allah koruusn diyelim. Ya karnı açtır ya altı pistir, ya da gazı vardır. Ve unutma onun annesi sensin o bebeğe senden başka kimse çözüm bulamaz. Böyle böyle şuan 2 aylık oldu ve çok şükür kendimi iyi hissediyorum anlamaya çalışıyorum sürekli konuşuyorum onunla göz göze gelmeye çalışıyorum ne varsa anlatıyorum şarkı söylüyorum arkadaş gibi düşün ağlayınca hemen önce meme veya mama ne ile besleniyorsa isteniyorsa altına bakıyorum temizse gazı vardır veya huysuzlaniyirdur diye yüzüstü pozisyon da geziyorum çok rahatlıyor herşeyi deneye dneeye öğreneceksin metanetli ol ve şükret mis gibi evladın var şunu unutma bu günler geri gelmeyecek bebeğin büyüyecek ve İnanki bu günleri çok ozleyeceksin senn bir kadınsin kutsalsin annesin sevgisin içinde o güç var yoksa Allah bizlere bu duyguyu vermezdi ❤️