Smyasl ilaydaelcinn_1 canım nasıl öğrendin erkek mi cinsiyeti banada 13 hafta erkek gbi dedi değişir mi merak ediyorum
Deletedmom727271 Patisever2510 dedim bile 😂 aslında şöyle kız denmişti ama ben detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrendim. Cinsiyet yanılması yaşanan bişi 😂😂 mesela şimdikini 14de öğrendim yine ama detaylıyı yine kesin olarak beklemiştim nolur nolmaz diye 😊
eslemsi Patisever2510 20de ogrendim kizimi simdi ikinciye gebeyim 20 hafta yarim ogrencem ikisinide gec ogrendim
Askiletotomsu Patisever2510 bugün 14+5 im Devlette öğrendim Doktor cihazımiz kötü görüyorsun, tam net görüyorum diyemem ama cinsiyetiniz şu cinsiyet gibi gorunuyor filan dedi Bakalım ben özele gideyim de bir . Netlessin Özele 15+2 de gitcem
Gsvm38 Patisever2510 14.haftadayız bugün ve bugün erkek dedi kesinlesmesi için detaylıyı bekliyorum yinede 😊
Deletedmom727271 Pheebs 16. Haftadan sonra kız denmişti canım kesin evet ama 20.haftada detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrenmiştik.
Pheebs Deletedmom727271 Hay Allah ya nasıl yanılıyorlar anlamıyorum valla. Özel hastane miydi. Ben ufak tefek almaya başladım şimdi böyle şeyler okudukça korkar oldum iyice 😂 detayliya da 1 Ay var nerdeyse nasıl beklicem bakalim😂
Deletedmom727271 Pheebs yok canım devletti o zaman 😊 özel hastane ise yanlış olmaz diye düşünüyorum makineleri daha iyi onların. Ama benim şimdiki oğlum 14. Haftada söylenmişti özel hastane de ama ben yine bekledim detaylı yı nolur nolmaz diye 😊
Pheebs Deletedmom727271 En garanti detayliyi beklemek. Gün sayarak bekleyecegim artık 😂 Allah sağlıkli ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻😍