yigitinannesiiiii Kızlar 6+6 haftalığıö kesem olması gerekenden küçükmüş böyle bi sorun yaşan oldumu doktor kişisel bişeyde olabilir ama takip edelim dedi başta küçük olup sonra düzelen oldumu
mgcyldz yigitinannesiiiii canım kaç mm kesen ben de 5+1 de kese göründü 3.70mm doktor haftasına göre her şey yolunda dedi. Bir şey demedi internete göre küçük ama doktor bir şey demedi
Gizemm44 mgcyldz benim betam 1214 çıktı bebeğim ultrasonda görünmedi normal mi sizce soktor dış gebelik olabilir dedi 😢
yigitinannesiiiii 6+6 da CRL 0.86 cm doktor bebeğin kalp atışı vs iyi dedi sadece kesen takip istiyor dedi küçükmüş bebeğe göre haftaya tekrar gidicem kontrole ne der bilmiyorum
mgcyldz yigitinannesiiiii Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bana küçük vs demedi hiç bir şey demedi ama ben girip internet ten araştırdım ,:( moralim bozulmuştu. Perşembe 6+1 olacak cagardi işte bakalım :))
Bebisinannesi23 yigitinannesiiiii benim 6+4 te 0.59 cm di ve doktor küçük gibi bişi demedi hiç sonra 8+4 te gittim herşey normaldi hiç bi sıkıntı yoktu şuan 11+0 dayım çok şükür bi sorunum sıkıntım yok Eğer sen böyle bi post açmasaydın kesemin küçük olduğundan haberim yoktu
yigitinannesiiiii mgcyldz amin cümlemizinkini sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşAllah benimde perşembe kontrolüm var 8+2 olcaz onda daha ayrıntılı sorarım
yigitinannesiiiii eab Canımm gayet güzel bebeğimde bende çok iyiyiz 22. Haftamızın içindeyiz bi sıkıntım kalmadı inşAllah böylede devam eder:))
Aylinur yigitinannesiiiii ayyy maşallah banada biraz geç ilerlemiş kese dedi çarşamba günü kontrolumuz var bakalım hayırlısı
yigitinannesiiiii Bebisinannesi23 benimde 9. Haftada düzelmişti Canım ama doktorun bişey demediyse küçük değildir zaten crl bebek boyu olduğu için bebeğe göre küçük demişti çok olumsuz bişey dememişti senin bebiş 0.59 cm ama kesen normaldir muhtemelen ☺️
Bebisinannesi23 yigitinannesiiiii Haa şimdi anladım 😂 benim o zaman bebek görülmemişti sadece kese vardı doktorda ondan bişi dememiş demekki ayy b biraz farklı anlamışım 🤭