deletedmom734 24+6dayım hareketleri.ufak ve sevimli ama ilerleyen zamanlarda yediğin tekmeyele kıvranacaksın diyenler oluyor bu derece acılımı? Kaçınca haftadan sonra kuvvetleniyor
Sukranerolkaradag deletedmom734 Ya hiç canımı yakmadı benimkinin hareketleri ama son 1 hafta kaldı bazen ayaklarını uzatınca kaburgamın altına uzanıyor bu zorluyor beni.
Neroizm deletedmom734 ben 25+6 dayim canima okuyor yahu. Afedersiniz vajinama kadar agri yapiyor tekmesi. Bence bu kisinin ic karniyla alakali bir durum.
Cns_mry deletedmom734 canm acı oluyor illaki ama dayak yemıs gibi de degıl 😄 benımkı tekmeledikce acı cekıyorum evet ama kahkaha atasm gelıyo. Ne guzel bi mucize🙏🙏 gece uyandırıyo tekmeleri.o sorn oluyo tabı kişiden kişiye de degısıyordr
Ada24 deletedmom734 26+2 haftalık hamileyim dün iki defa üst üste tekme attı öyle canım yandıki ilk kez bu kadar şiddetli gördüm bende sanırım ileriki haftalarca tekmeleri şiddetlenecek😣
deletedmom734 Neroizm kesinlikle iç karınla alakalı olmalı çünlü bende 24+6 dayım ve çok hareketli bir bebek hala bekarkenki gaz dalgalanmalarıma çok benziyor 😁🤣
denizefe ılk bebegım 34haftadan sonra dırseklerı elıme gelırdı yanlardan oyle bır gerılırdı kı dırsegını ıttırdıgım olurdu ıcerı 😂
deletedmom209 deletedmom734 33. Hafta oğlundan siddet gören bir anne göğüs kafesi kemikleri içine girmiş bir şekilde olsun o iyi olsun yeter diyordu 👈
Duamm deletedmom734 arada bi açıtır ama kıvranacak derece dyl okadarda abartmasınlar neyki okadar hızlı vurucak 30 dan sonra başlar yerikalmadgı için
Mrtnurr deletedmom734 22+6 günlük ama suanda basladı canımı yakmaya gerlme hareketleribi tam hissediyorum gece beni uyutmuyooorr
deletedmom734 Mrtnurr aa çok erken değilmi ya... ben 24+6 dayım gaz gibi kıvış kıvış ediyo hepsi bu gecede benimle birlikte uyuyor zaten 😁
Betllll deletedmom734 hayır hiç alakası yok ya ne can yakması insanı dha çok mutlu ediyo onun her attığı tekme 😇
deletedmom734 Betllll şimdiden oturup saatlerce karnımı izliyor onunla oynuyorum ama bunlar tatlı tekmeler dedi birkaç arkadaş daha sonraları can yakıcı olmaya başlayacak dediler merak ettim
Mrtnurr deletedmom734 valla kafasını dahi hissediyorum dün tamemen sagtaragımdaydı bi gerildi şişti resmen sag tarafım
deletedmom734 Deletedmom434 🙄 benim karın bölgem yağlı biraz onlar koruyo beni darbelerden o zaman :)🤣 maşallah size ben şimdiden yuvarlanıyorum