star3star merhaba hanımlar..bugün 12. haftama girdim detaylı ultrason randevum vardı doktor cinsiyet tahmini yaptı ama verdiğim oran %84 tür dedi yanılma payı %16 ve ciddi bir rakamdır dedi.böyle olan yada değişip değişmeyenler varmı acaba
Pembekurdele star3star benim %75 kız dendi perinatolog da yaptirmistim ikili testi degismedi cinsiyetlerimiz 🌸
Gnz star3star banada detaylıda erkek denildi 15. Haftamda normal doktoruma gidicem bakalım ne diycek merakla bekliyorum
star3star Pembekurdele benim ikiz gebelik olduğu için perinatalogla devam ediyo sürecim.bugünki detaylı ıltrasonda biri erkek biri kız gibi gözüküyo ama kesin demem dedi
Pembekurdele star3star benimde ikiz gebelik genelde perinatologlarin söyledigi cinsiyetler degismiyor
star3star SunnyG ikiz gebeliklerde kanda ikili teste bakılmıyomus yanılma payı çok yüksekmii oyuzden doktorum ense kalınlığı burun kemiği ölçümü felan bunun gibi birçok detaylı ultrason olarak baktı zaten doktorum perinatalog
star3star Gnz hayırlısı olsun inşallah her annenin ilk temennisi tabiki sağlıklı olmalarıdır ama insanda merak ediyor yani🙈