Kbra1937 Hamileliğimin basından beri mide bulantılarım var doktor ilaç verdi ilacı sabah aldığım da yine kusmayla sonuçlanıyor günlük düzen için gece alan var mi ilacı ise yarıyor mu
Bisusbi Kbra1937 ben her gece uyumadan önce iki tane içiyorum prilam. Zorlanır ve gün içinde mide bulantın olmaya devam ederse bir tane daha alabilirsin demişti doktorum. Bana bayağı iyi geldi. İçmeyi unuttuğum gün su içsem kusuyorum.
Seyymagc Ben prilam Dr kullanmıştım canım. Geceden 1 tane alıyordum sadece hiç midem bulanmiyordu gün içinde
Kbra1937 Seyymagc bana da aynısını verdi canım sabah atmaya başladım ilk iki gün iyiydi sonra kusmaya başladım gece atayım insallah ise yarar
Seyymagc Kbra1937 inşallah canım. Doktor bana gece 2 sabah 1 tane at demişti ama benim çok inatçı olmadığı için 1 tane atıyordum geceden. Bünyeye göre de fark ediyor tabi
Kbra1937 Seyymagc Benim midem çok hassas sanırım canım o yüzden hep var mide bulantılarım ama bu gece dediğin gibi denicem çok sağolasın
Kbra1937 Bisusbi bana da aslında gece atmamı söylemişti doktorum günlük 4 e kadar atabilirsin dedi atmadım ama tabi ilk iki gün iyiydi sonra bozuldu tabi bide mide yanmam oldu iki tane atınca bi gün atmayım diye denedim nereye daha kötü oluyorum
Seyymagc Kbra1937 doktorum ara verince etkisini yitiriyor demişti aksatmadan kullanmak gerekiyormuş fayda edebilmesi için. İnşallah duzelir senin de canım 🙏🏻
Bisusbi Kbra1937 yok yok iç ilacı. Senin çok fazla kusman demem bebeğin az beslenmesi gerek. Su kaybı çok tehlikeli gebelikte. Doktor kontrolünde ilacı iç. İlaçla alakalı ilk başta bende böyle bir post açmıştım ama güven 🌸
yagmurrrra Bende prilam kullanıyorum sabah ve akşam ama her gece kusuyorum gün içinde midem bulanmıyo
Arzutyfr Bende bir işe yaramadı. Gece 2 tane içtim sabah yine kusmaya başladım. Sabah içtim yüne geçmedi. Şuan 11. Haftadayım daha da arttı. Geçsin diye sadece dua ediyorum 🤲
yagmurrrra Kbra1937 gece uyuyamıyorum öğürerek kalkıyorum niyeyse gece ve sabah oluyor sadece ☹️ 2 aylık oldum inşallah geçer tez zamanda hepimizinki🤲🏼
Mimii94 Geceden 2tane alabilirsiniz. Prospektüsü okursanız orda da var. Geceden alınca sabah bulantısı olmuyor