Glshekr Merhaba arkadaşlar, Ben Esenyurt Reyap hastanesine gidiyorum. Genel Nst ücreti nedir sizin hastanelerinizdr bilgi verebilir misiniz ? ☺️
Mihriballim Hlt-seyma21 Medical Park. Sbencede çok gereksiz fazla doğum ücreti de gereksiz fazla 14 binde doğum ücreti doktorumla konuştum bugün her ay zam geliyor dedim hocam indirim yaptırın bu böyle olmaz yaptırırız onu kafanıza hiç takmayın dedi bakalım ne yapicaz
Busra_civelek Kilaflarinmucizesi aa ben de nisa hastanesi Ama ikidir nst ye gidiyorum 50şer tl alıyolar. 🙄
Molika Mihriballim bende medikal park a gidiyorum bizimki de çok pahalı yılbaşından önce 7 bin demişlerdi doğuma ama en az 10 bini geçmiştir diye tahmin ediyorum muaynen tahliller falan 700 den aşağı veremiyoruz
Kilaflarinmucizesi Mihriballim Yazık günah o paraya arkadaşım. Durumunu bilmiyorum ama başka bir eksiği görürsün nasıl bir doktor ki bu kadar pahalı
Mihriballim Kilaflarinmucizesi doç. Dr doktorumdan çok memnunum ama fiyatlar gerçekten aşırı yüksek artık . Sarsılmaya başladık doğuma kaldı son 3 hafta