mercimeginannesiiii Busra2013 Ayy gözün Aydın Büşra’cım. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı uzun ömrü olsun inşallah. Panik atak sorunu olan bir hamiş olarak senin adına çok çok sevindim. Sana da çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda toparlanırsın. ❤️🌸🧿🥲
Kbra41 Busra2013 Geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin inşallah gözünüz aydın🥰🌼 darısı bizim başımıza😇
Merel Busra2013 Allah adiyla yasatsin cnm.. Sezaryan icin de cook sasirdim kabul etmelerini şanşlıymıssın.. Tez zamanda iyi olurdun ins ve agrilarin gecer gider 🙈
Busra2013 Ipekgulll tabıkı ole dort doerluk bı sakınlıgım yokru ılk gırıdgımde carpıntım vardı sonra ıgem vurdular belıme dedım bu ıgne boke acımasıysa abartılıodur dedım bebegım ne zmn cıkck dedım basladılar dedım heyecanla beıledım hıc kendıme agrılar fln dusunmedım dogdu an hersey bıttı dunyaalr guzelım❤️
Thurkan29 Busra2013 Peki doğumdan sonra nasılsın?Heyecan panik falan geçtimi tamamen.😃Darısı başıma.🤗
Filizz123 Busra2013 sonun da sende doğurdun ☺️ güle güle büyüt inş cnmm saglıkla büyüsün kaç haftalık bkaç klo doğdu cnm