Sabiha25 Merhaba kızlar ilk doğumum sezeryan la olmuştu şimdi 19 haftalık hamileyim ve sezeryan korkusu şimdiden başladı bu durumu yaşayanlar varmı 🤰
Yerfistiklarininannesi Sabiha25 hiç kendinizi korkutmayin şimdiden stres olmayin bende 20 haftalığım ikinci sezeryan olacak şimdiden korksak günler geçmez
Adileeselvi Sabiha25 Aynı durumu yaşıyorum şuan sezaryen sonrasından falanda korkmuyorum ama o masaya yatma korkusu var hastane kokusu bile tutuyor beni zaten napicam bilmiyorum 🤦
Brnaebu Sabiha25 ayyy benimde öyle bazen aklima geliyor korkuyorum gene ama mecbur dogurcaksin kizim diyorum.tek umudum bu kez kolay atlatabilmek
Doga_deniz Sabiha25 ben. Kan verirken bile ağlayacak gibi oluyorum doğumu nasıl yapıcam hiçbi fikrim yok. Genel anestezi istemeyi düşünüyorum bu sefer biraz erken düşünmek için ama
Dilish Sabiha25 Bende öyleyim hamile kaldığım günden bunu düşünüyorum. 1cide genel oldu şimdi başka hastaneye gidiyorum orda spinal anestezi yapıyorlar. Çok korkuyorum bende. Allah kolaylık versin hamile olan herkese.