moom222 daha bugün bir tahlilim için gittim. Geçen hafta da muayeneye gitmiştim. 33 haftalık hamileyim, geçen haftadan önce farklı bir doktor ve hastaneye gidiyordum ama memnun olamadığım için değiştirmem gerekti. Esenyurt ve Beylikdüzü civarında çok hastane araştırdım. Birçok yorum ve fikirleri okudum, buraya da çok kez sormuştum. En sonunda Reyap’ta karar kıldım. Dr. Ayşe Bilgen bu hastaneye geçmişti ona randevu alacaktım ama ayrılmış, buradaki arkadaşlar ve diğer sitelerdeki yorumlar Nereida Hanımı çok çok övmüştü. Ben de ona randevu aldım ve muayene oldum. Kesinlikle haksız değillermiş. Çok tatlı ve samimi bir doktor, gayet ilgili. Detaylıca bilgi verip, sık sık soru soruyor, ilgileniyor. Tecrübeli ve yaşı olan da bir doktor belli ki. Yorumlarda da normal doğum konusunda çok teşvik edici bir doktor olduğunu duymuştum. Benim henüz doğum şeklim belli değil, bebeğin gelişimi ileri ve kolestaz şüphem var. O nedenle detaylı konuşmadık. Ama Doktorlar sitesi yorumlarında vs bu konuda çokça övgü görürsünüz. Yabancı olması sizi tereddüt ettirmesin, eşi Türk ve Türkçesi çok iyi bir kadın. Sanırım çok uzun yıllardır burada. Hastaneye gelince biz doğum fiyatlandırma servisinden bilgi almak için girdik. Oradaki Gülay hanım çok çok ilgiliydi. Normal doğum 4000₺ sezaryen 5000₺ dediler. Normal doğumda bir gece, sezaryende iki gece hastanede kalıyormuşsunuz. Ekstra kalmak isterseniz gecelik ücreti 1200₺ dediler. Muayene ücreti de 185₺ bu arada. Muayene odası giriş katın bir altında. Doğumhane ve hasta odaları en üst kattaydı. Odaları da gezdik, isterseniz suit odaları da mevcut ekstra ücretle. İçerisinde iki ayrı oda bulunuyor. Ama standart odası bile çok çok ferah ve büyük. WC, giysi dolabı, mini buzdolabı, tv, açılabilir koltuk bulunuyor. Çok temiz ve şık odaları ayrıca. Eşinizle birlikte bir refakatçiye daha izin veriliyormuş gece kalmak için. Ancak doğum sonrası bebeği ziyaret için 2-3 kişi olacak şekilde ayrı ayrı iki grup ancak alabiliyoruz dediler. Pandemi nedeniyle çok kalabalık olmasına müsaade edilmiyormuş. Hastanede yenidoğan yoğun bakımı da varmış en alt katta. Ben ebelerle de tanıştım ayaküstü. Hepsi çok samimi ve tecrübeli görünüyordu. Hastane genel olarak da çok temiz, şık bir hastane. Ve çevreye göre fiyatları da çok çok uygun. Biz çok memnun kaldık eşimle. İnşallah bir aksilik çıkmazsa doğuma kadar burada ilerlemeyi düşünüyoruz. Ben de sizin gibi çok kararsızdım ve çok uzun süre bir arayış içerisindeyim. O nedenle size tüm detayları aktarmaya çalıştım. Sormak istediğiniz farklı bir soru olursa memnuniyetle cevaplarım.🥰