OsmanEge_12 Sormak istediğiniz bişey varsa sorabilürsün ilk gebelik 38+2 de doğum yaptım Ankara Etlik zübeyde hanımda şuan hastanedeyim sabah 11 de doğum oldu 🥳👶😍
Esrabozkurtt OsmanEge_12 gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤩🤩 normal doğum mu oldu birde bazı hareketler var doğumu tetikleyen hareket egzersiz falan yaptınız mı
yavuzhan1707 OsmanEge_12 Allah analı babalı büyütsün insallah ❤️🙏merak ettim seni sürekli takip ediyordum önceki forumdan acaba napti diye aramızda 1 gün var ama benimkisi rahat galiba içerde 😂 nasıl geçti bebis nasıl ve kg ne kadar doğdu ☺️
OsmanEge_12 Esrabozkurtt geceden yatmadan bir bardak ada çayı içtim sabaha karşı suyum geldi hurma yürüyüş ilişki squat hiçbiri fayda etmedi 24 saat suni sancınun ardından 3 cm olan açıklık 10 cm oldu ama 20 tane dikişim var
OsmanEge_12 iremxersoy öğlen ikide başladı ertesi gün öğlen 11 de doğurdum suyum geldi sancılar ondan sonra başladı
Esrabozkurtt OsmanEge_12 inşallah hemen iyileşirsiniz dikişlere zeytinyağı ve sarı kantaron yağı çok iyi geliyormuş aklınızda bulunsun 🙏🏻
GizemElf OsmanEge_12 38+5 haftalığım bende ikinci doğumun olucak acaba bende içsem ada çayı işe yarar mı😂
OsmanEge_12 yavuzhan1707 3000 Gr doğdu 49 santim iyi çok şükür böbrek genişlemesi var dowswndromlu olabilir demişlerdi ama çok şükür hiçbir sıkıntı yok Allah’a hamd olsun benim dükişlerde biraz ağrım var onun dışında süm gelmedi bebiş emmiyor🥺
yavuzhan1707 OsmanEge_12 yaa üzülme insallah gelir bak Allah’a sukur bebeğin de sağlıklıymış bundan daha güzeli var mi güzel düşün ki hersey güzel olsun 🥰😍😘