Edaaisleyenn 5+2’den selamlarr 🌻🌻 Geçen hafta salı günü pozitifi görüp kan verdim ve beta 566 çıktı sağlık ocağındaki doktorum her şeyin normal olduğunu, ilk muayene için beklememi söyledi sizce ilk kontrol ne zaman olmalı 🦥
MerveeD Edaaisleyenn ben 6 bucuk haftalıkken gidip kalp atısını duymustum canım, hayırlı olsun bebişinizz🙏❤️
-MinikveAnnesi- Edaaisleyenn bende 5+1 de öğrenmiştim ebe 1 hafta sonra gidersen daha net görürsün demisti ama ben biraz geç gittim ilk kontrolümüz 7+3 deydi hem bebegi gördük hem kalp atışını duyduk çok şükür 🤗
-MinikveAnnesi- Edaaisleyenn çok geç kalma yinede doktor karnım ağrıyor dedigim icin progestan verdi ne olur ne olmaz ic diye Hayırlı olsun 😍 Sağ sağlim kucağınıza almak nasip olsun inşallah
ipekveatlas ilk kontrolümü 5+5te oldum. kese+bebek alttan muayeneyle görüldğ fakat kalp atışı duyulmadı 7+3te kalp atışını duyduk hayırlı olsun😍
Sedanurr- Merhabaaaa ☺️ Bende perşembe günü öğrendim test yaptım sonra kan testi verdim. 1387 çıktı beta hcg. Yarın ilk kontrol var ama sol kasığımda hep bir batma var sanki orda bişey var hareketimi engelliyor. İnternetten bakınca dış gebelik olabilir yazıyor. Şimdi korkuyorum gitmeye. Sizde de oluyor mu ağrı ?
Edaaisleyenn Sedanurr- balımm ben de hiç ağrı olmadı ama uyku hariç hiçbir belirtim yok diyebilirim bence aksatmadan bir git baktır için rahat etsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧡
yasemin_37 Sedanurr- benim de biraz ağrım olmuştu adet sancısı gibi ama şükür 13 haftalığız şuan ama yine geç kalmadan doktoruna danış hayırlı olsun 😻
-MinikveAnnesi- Sedanurr- hayırlı olsun canım 💓 benimde genel olarak adet sancısı gibi agrılarım vardı doktora söylediğimde progestan verdi ne olur ne olmaz ic kanama öncüsü olabilir dedi iciyorum baya azaldı agrı ara sıra gelip gidiyor sadece Internette her yazana ve herkesin dedigine kulak asma icini ferah tut 💓
Sedanurr- yasemin_37 çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌺 Yarın ilk kontrol inşallah güzel sonuçlarla döneriz
Sedanurr- -MinikveAnnesi- ya aslında devamlı yok ağrım yani günde 4-5 kere hissediyorum anca ama işte korkuyorum 🥺
Minigim38 Uygulamaya göre 5+2ydim bugün kontrole gittim folik asit falan yazarsa diye ama ultrasyonda 4+4 cıktı ve kesemi gördüm normal karnımdan bakti 2 hafta sknra gel kalp atısını dinleteyim dedi