Blossom00   Kızlar çizgi görüyor musunuz 3 gün var adete resimde belli olmasa da çıplak gözle daha net ve bu testlere güvenmiyorum geçen ayda çıkmıştı🤦🏼♀️ Bu sefer suya tuttum kuruma mı diye ama gitmedi siz ne diyorsunuz?
Zynpasr65 Blossom00 yok denecek kadar az görünüyor adetin bi kaç gün geçince tekrar yapmanda fayda var canım hayırlı sonuçlar olsun 🙏
Ruhsar35 Blossom00 bende bir silik çizgi gördüm canım ama kan ver daha iyi net sonuç alırsın inşallah hayırlı haberlerle gelirsin🙏🏻
Anneyimmmmm5 Blossom00 evet cok silik belli belirsiz bir cizgi var haftaya tekrar yapmanda fayda var insallah hayirli sonuclar alirsin 🙏 hamileysende bize haber et merak ettim 😊
Blossom00 Anneyimmmmm5 teşekkür ederim inşallah vardır🤲🏻yoksa da testler böyle çıkmasın artık çıldırıcam yoksa😅
Sevda-123 Blossom00 bende sizinle aynı durumdayım😒 bat ayın 10 unda test yaptım bugün hayalet çizgi hiiiç ümidim kalmadı 😒
3oglanannesi Blossom00 hayal çizgi var gibi kan verin hemen çıkar gününüz geçmeden yapmasaydınız keşke
Blossom00 3oglanannesi elimde tek test kalmıştı yapıyım gitsin dahada yapmam demiştim böyle çıktı ve daha demin kahverengi pembe karışımı akıntım gelmiş belirtisi olabilir mi🤦🏼♀️
Sevda-123 Blossom00  ben görüyorum hayalet çizgiyi de bilmem görmek istediğim için mi😂