Öncelikle merhaba arkadaşlar geçen sene daha aktiftim burda gebeydim maalesefki 29haftalıkken erken doğumla kaybettim bebeğimi enfeksiyondan dolayı 1hafta yaşadı bendeki idrar yoku enf ona geçmiş ilk çocuğumdu evlendikten sonra 1sene düşünmemiştik sonrasında da 6ay denedik pcolu olduğum için doktor tedaviye başlayalım dedi letu başladık ilk ay olmadı 2.ayda letuyla çok büyümeyince doktorum takviye olarak menopur iğne yaptırdı çok şükür o şekilde hamile kaldım..velhasıl mayısta doğum yaptım hem kaybımın verdiği acı hemfe pco olduğum için korunmadım yine olmadı tekrar tedaviye başladık ilk ay yumurtam oluştu bir tane 19mmama gebelik oluşmadı 2.ay hiç büyümedi yumurtalar 3.ay ise yani bu ay 2yumurtam oluştu 22mm ve 19mm çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14.günüm dahiliyede tahlil için gitmiştim bhcg de istedim 1.13 geldi yani gebeliğim yok ümitliydim açıkçası şimdiki stresim acaba bu femaradan sonra ne başlanıyor doktorlar hemen aşılamaya mı geçiliyor ama ben hemen istemiyorum bilgisi olan varmı?