[silindi] Kafein vücuttan zor atılırmış sanırım doktora sordum 1 bardağı geçmeyecek şekilde içebilirsin demişti içen varmı aranızda bi sorun olurmu içim hiç rahat etmedi
Zynp44 [silindi] 31 haftalığım. İlk 3 ay 4 ay belki haftada 2 3 bardak içiyordum bağımlısıyım bu arada. 6. Aydan beri her gün iki üç bardak içiyorum valla hamdolsun iyiyiz bi sorunumuz yok
[silindi] Nazlimom evet bende hiç içmedim daha bugün 1 bardak içtim haftayada doğumum var ama işte tereddüt ettim biraz
[silindi] SunnyG 9 ay boyunca hiç içmedim ilk defa bugün içtim 1 bardak haftaya Çarşamba doğum var zaten ama tereddütte kaldım çok
gizzzy35 [silindi] Ayyy doğumun gelmiş zaten ne olacak 😅 Bebek uyanık kalır kafeinden birazcık o kadar 😌
Novaa [silindi] Haftada 1-2 kere yarım bardak kadar içiyorum. Doktorum sakınca görmedi. Zararlı sonuçta ama garip bir şekilde canım istiyor.
[silindi] Novaa ben 1 bardak içtim üstüne de 1 bardak su içtim seyreltmiştir ama vicdan azabı çekiyorum 🙄😂😵💫
Meri3220 [silindi] ben içtim hamileliğin başından beri her hafta değil ama belki ayda 1 2 yada iki ayda 1 içtim yani. Dikkatli davranırsan bir zararı olacağını sanmıyorum ben
gulsuayan [silindi] canım çok istediğinde yarım bardak ya da birkaç yudum içmiyorum nefsimi köreltmek icin bir şey olmaz bu kadardan bence
Bryunetka [silindi] Bana sürekli kola ve kolalı jelibon kokusu geliyordu burnuma. 39 olacağız yarın ve iki kere kolalı jelibon yedim, 2 Kerede bir su bardağı kola içtim 9 ay Boyunca.
[silindi] Bryunetka bende ilk defa bugün içtim uzun zamandır kendimi tutuyorum ama bugün içince günaha girmiş gibi hissettim kendimi vicdan azabı 😅😅
poyrazinannesi1 Ben hiç içmiyordum, bir kere canım istedi. Dolaptan çıkarıp bir güzel içtim, içimin yangınını söndürdü resmen. Sonra hastalandım boğazım ağrıdı soguk içtiğim için 😀 O günden sonra içmedim. Arada bir içmekte sorun olmaz bence.
Bryunetka [silindi] Doktorum bana sigara, alkol ve uyuşturucu kullanmadığın sürece korkma demişti 😊 Yani bir bardak çok normalmiş.