acemianneee_31 Kızlar selam herkese yine ben Eylül de evlendiğimiz için konserve yapmadık annemde uzakta canım istiyor hiç satın aldığınız yer oldu mu internette falan da okur
Ayse1608 acemianneee_31 instagramda Seboştan diye bir sayfa var tarhana,acuka,makarna,reçel,turşu ve bir kaç ürününü daha alıyorum yıllardır memnunum bir bakabilirsin canım fiyatları biraz yüksek gelebilir
Advy26 acemianneee_31 büyük marketlerde. Satılıyor diye biliyorum cnm çok canın çektiyse bakabilirsin lezzetli olmaya bilir ama nefsini köreltir.
Aselsevde acemianneee_31 Manisakoyurunleri var canım bak sayfasına orda domates sosu menemen sosu recel hepsi var
Muruvet acemianneee_31 nerede satılır bilmiyorum ama derin dondurucuya attığım fasulye var yakınsak hızlı kargo ile gönderebilirim ben Ankaradayım siz neredesiniz
Muruvet acemianneee_31 rica ederim keşke yakın olsaydk gönderirdim ama hataya kadar erir büyük ihtimalle 😔
Ayse1608 Advy26 Maalesef öyle genelde oğluma tarhana ve makarna alıyorum baya gittiği için göze batmıyor ama kendime reçel alcak olsam baya düşünüyorum