1prenses_annesii hiçbir belirtim veya açılmam yokken 38+2 de suyum geldi, 38+3 de normal doğum yaptım ilk gebeliğim ayrıca 😍 24 Mart’ta dogum yaptim. Konusmustuk burada. Haber vermek istedim. Sanırım bebiş kendi gelmek istediği zamanı kendi belirliyor. Siz dogurmadiniz daha sanırım o yüzden akışına bırakın. Size hikayemi anlatayım biraz. Suyum sabah 9 da geldi. Sızıntı şeklinde birden değil. İlçede olduğum için vakit kaybettim hastaneye gitmek için, birde su olduğuna emin olmak istedim. Saat 16 gibi hastaneye gittim. Hiçbir agrim sancim yoktu henüz. 1 cm açılma vardı. Sonra 2 oldu. Vs derken sancılarım arttı o sırada hurma yedim ve yürüdüm hastane koridorunda. 5 cm olduktan sonra açılmam hizlandi. 7 cm den sonra zaten dayanılmaz ağrılar çekiyordum, ve doktoru aradılar doktor gelene kadar kısa sürede 10 cm e ulaştı. Çatım müsaitti kesisiz doğuma ama ben ikinmayi beceremedim ve sancilar çok ağır geldiği için kesi atmasini istedim. Toplam 7 dikişle sonlandi doğumum. Ertesi gün sabaha karşı 3.30 da doğmuş oldu. Yani suyum geldikten 18-19 saat sonra doğum oldu. Suni sancı veya epidural almadim. Bebeğin çıkması hiçbir acı vermiyor, o anki sancı daha ağır basıyor bu yüzden sancıdan kurtulmak tek isteğimiz olduğu için o an yapılan mudahaleler gözünüze gelmiyor. Gerçekten doğum bebeğin başı çıkana kadarmış. Başı çıktıktan sonra gerisi balık gibi kayıyor. Şuan 1 haftamız doldu. Dogumhaneden yürüyerek çıktım doğum sonrası çabuk ayağa kalktim dikişlere rağmen. Sadece makatimi ikinirken zorladigim için makat ağrısı yaşıyorum oturduğumda. Umarım o da geçecektir. Size de tez zamanda hayırlı kolay bir doğum nasip olsun💞🙏🐣