AyeHakanKrk 39+6 oldum. Ptesi kontrolüm vardı 1 cm açıklık ve rahımın yumusamıs olduğunu söyledi doktorum. Salı günü sabah sümüksü kahverengi nişanım geldi düzensiz adet sancısı gibi dalgalarım oldu. Bu sabah yine sümüksü kahverengi nişan tekrar geldi. Ne zaman hastaneye gitmeliyim evde mi bekleyeyim Cuma günü tekrar kontrolüm var
OktayMeltemSahin AyeHakanKrk nişan geldikten sonra 24-48 saat içerisinde doğum gerçekleşebilir diye bir yazı okumuştum doktorunuzu bilgilendirin kendisi ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir
AyeHakanKrk NekwaSultan doktorum 36 dan bu yana çatı muayenesi yapıyor lekelenmem hiç olmadı sümüksü şeklinde kahverengi akıntı netten araştırdığım kadarıyla ya pembemsi yada kahverengi sümüksü akıntı oluyormus nişan
cabukca Dün çatı muayenem vardı benimdr 1 cm açıklıgım varmış ve doktordan çıktıktan sonra kanlı sümüklü akıntım oldu gün içinde ara ara devam etti bugün çok az kahverengi lekelenme var doktorumla konuştum vajinal muayene sonrası normal olduğunu su gelmesi düzenki sancı veya kesilmeyen kanama olursa gitmemi söyledi
NekwaSultan AyeHakanKrk bu sefer daha fazla ileri gitmiştir dogum baslamasi icin. Ben de de öyle oldu 1 hafta sonra gercek nisanim geldi doguk yaptım