atak13 Ben gidiyorum 16 haftalıkken kaydoldum şimdi 24 haftak olucam 1 kez kan aldıla? Bu ne yani anlamadım. Geçen hafta gittim kana bakmaıdlar sadece aynı ilaçlarımı tekrar yazdı
Carriebradshow atak13 bende özele gidiyorum. Sürekli kan tahlili yapılmıyor ki. 30. Haftama gireceğim özelde iki defa bakıldı. Bir de şeker yüklemesi için kan tahlili yapıldı. Bir kere de sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gitmiştim aile hekimim istedi bir bakalım diye.
NslhnAltun5580 atak13 ben araştırma hastanesinde öğretim üyesi bir kadın doğuma gidiyorum özel olarak ücret ödüyorum ve sanıyorum ki her ay kan idrar tahlili isteyecek ki bence olması gereken bu diye düşünüyorum
atak13 Carriebradshow ya ben de devletten direk geçtim her ay alınıyor sanıyordum. Siz ilk haftanızdan beri mi gidiyorsunuz
Carriebradshow atak13 9. Haftadan beri gidiyorum. Öncesinde de başka bir özel hastaneye gitmiştim hamileliğimi öğrendiğimde. orada da bir kez yaptılar 6. Haftada. Bana bit liste de vermişlerdi hangi ayda hangi terslerim yapılması gerektiğine dair. Orada da iki kez kan testi vardı farklı haftalarda. Öyle her ay kan tahlili yapıldığını hiç duymadım. İki haftada bir kontrolüm oluyor. Gerekli olsa doktorum mutlaka isterdi.
Kubrailkan Şeker yuklemesinden beri kan vermiyorum 😅 şeker yuklemesinden önce de 2li testte vermiştim en son. Yani her gittiğimde kan vermiyorum ozeldeyim ama bu şekilde ilerliyoruz 🥰
SunnyG Ben ilk gittiğimde kan verdim. Sonra da İkili üçlü test harici kan vermedi. 22. Haftadayım şu an. Niye kan vereceksiniz ki gerekli olsa doktor ister zaten.
Funday35 atak13 3 ayda bir bakılması lazım canım her ay gereksiz olur doktorun almıyorsa sağlık ocağında 3 ayda bir ver ben öyle yapıyorum
atak13 Carriebradshow anladım benim bi 17 haftalıkken alındı şuan 24 e gircem. Merak ertim geçen ki kontrolumde alınmadığından dolayı
marsel_ve_annesi atak13 zaten her ay yapılmıyor başlarda . en son 29haftada gitiim ben sigortasız olduğum için doktorum bir ay sonra kan ve idrar tahlili yap gel dedi 33haftama denk geliyor yani
iremss atak13 sürekli tahlil olmaz ki şayet şikayet varsa yapılır her trimestrda bi kez yapılsa yeter anca doğuma yakın sık bakılabilir
Nasaearth atak13 özel hastanede değil sağlık ocağından çağırıp yapıyorlardı bana 3-4 defa çağırdılar onun sonucunu gidip doktoruma gösteriyodum
Novaa atak13 Bende hipotiroidi var her ay tsh bakılıyor. Bir de toksoplazma negatif ve kedim olduğu için yine her ay toksoplazma testi yaptırıyorum. Takip gerektiren bir durum varsa her ay bakılıyor anladığım kadarıyla.
Nursahdemirayak atak13 Kan testimi sağlık ocağında vermiştim 2. Hamileliğimde özel hastaneye gidiyorum doktorum 5 aydan sonra kan hapı verdi onuda kızım çok hareketli olduğu için yorulduğumdan verdi. Kan testinide 2 li taramada ve şu an kaşıntım var öyle şeyler için verdim
Kaderbastu Bence verilmesi lazım bunun şekeri var tiroidleri var riskli şeyler, idrarda verilmesi lazım enfeksiyon oluyor ben özele gidiyordum önceden hiç almıyordu devlete gidiyorum şimdi tiroid sıkıntım var şuan düzenli kan veriyorum