Ceylin680 Pinarinayseni ben daha önce yazan birinden duydum.120 ile 160 arası demisti ama hastane ismi yazmamisti.belki yazan olur.
Tugbadmr Pinarinayseni ben kliniğe gidiyorum ikili test istemiyordum zaten ama ultrasonda ayrıntılı baktı burun ense vs.kan da vermek istemediğimi söyledim herhangi bir ücret almadı ücret kana mı alınıyordu yoksa ekstra muayenede mi alınıyor bilmiyorum ben normal her zaman ki muayene ücretimi vermiştim
Pinarinayseni Ceylin680 Eğer öyleyse cok iyi ben 600falan sanmıştım. Normal Kan ücreti gibi sanırım o zaman kan verilen ücret
Ceylin680 Pinarinayseni inşallah öyledir.cünkü özeller her şeye ayrı para istiyorlar.siz telefon edip hastaneye danışabilirsiniz.muayne ücretini ayrıca mi aliyorlar.yada paket yapıldıysa içindemi.diye garanti olur.gecmis olsun😉
yagmurrrra Pinarinayseni istanbul beylikdüzü medilifede doktorum fiyat 700ü bulur dedi ama hastaneye sormadım daha
Pinarinayseni Çokta anlamıyorum çıktım yok yaptırmayayım desem hanı. Doktorum yaptır diyince bisey diyemedim
Hayaldi Elayvzz yok canım sadece ultrason dan bakiyolar Ense kalınlığına boyuna felan sonra da kan veriyosun hepsi bu ama 400 TL aldılar biraz pahalıydı Avrupa tıp merkezinde yaptirdim
Hayaldi Elayvzz hayır sıvı felan aldırmadım ama direk benden istenilen para ücreti 400 TL idi ben de devlette sıra bulamadigim için mecbur yaptırdım