Evet kızlar ❤️Üçüncü kez anne oluşum bu ,hepsi farklı heyecan hepsi farklı güzellik🌸Birinci çocuğum normal doğum,ikincisi ise genel sezeryandı bunda ise spinal istedim ,iyi ki öyle yapmışım🌸Normal doğum gibi bir hikaye kaldı bana 28 Şubat ‘ta sabah 06.00’da hastaneye yatışım yapıldı .Damar yolu açılıp ,sonda takıldı.İnanın korktuğunuz gibi falan değil bir jel ile uyuşturdular çok az bi yanma hissi oluştu o kadar.Ardından saat 08.30 u biraz geçiyordu beni ameliyathaneye aldılar.Çok güzel gülerek girdim .Hep pozitif düşündüm.Ardından belimden iğne yapıldı ama hiç bir şekilde bir acı hissetmedim,ve bir sıcaklıkla uyuştum.İyiydim sadece baskıdan dolayı hafif bir midem bulandı söylediğimde hemen bişey enjekte ettiler .Bulantıda kalmadı.Ve bebeğim çıktığı an yanağıma getirdiler mis gibiydi sürpriz yumurtam❤️Ardından bebeğimi götürdüler .Benim tüplerde bağlanacağı için biraz daha kaldım .Ama inanın hiç bir şey hissetmedim.Odama geldim sonrası zaten kayısı hoşafı ve kahve içtim abartılacak kadar içmedim baş ağrım falanda yoktu gayet normal doğum yapmış gibiydim😄Telefonlara cevap veriyorum ,resim atıyorum😄Ve yürüme anı hemşire bile şaşırdı çok çok rahat yürüdüm ve o bıraktıktan sonra dahi yürümeyi bırakmadım odamda bol bol yürüdüm suyu çok fazla içtim.Pazartesi girdiğim doğumdan salı sabahı çıktım❤️Ve kızlar bol bol su ve yürüyüş unutmayın pozitif düşünün pozitif olsun ,Hepinize Hayırlı Doğumlar😘Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz😄