birguzelsyuleyman Kizlar 21+4 burnumda biktim 10 haftamizdan beri burun tikankligi ve kanama yasiyorum bu durum gececek gibi durmuyor doktora gitimde sprey yazmasini istiycem bu durumda olan varmi
Melekimsi birguzelsyuleyman hamilelikte kan basıncından kaynaklı burun tıkanıklığı kuruluğu ve kanaması olabiliyor .. Doktora söylersen rahatlatacak şeyler yazabilir , genelde son zamanlarda burun kanamaları daha fazla görülüyor ama normal bir durum👍🏻
Zarifhnm1 birguzelsyuleyman sprey değilde bir merhem verdi özel reçete ama kanadıgı gibi pamukla sokuyorum burnuma kesiyor kanamayı yoksa ki geçmiyor çözümü yok bunun hamilelikten kaynaklı
Minammm birguzelsyuleyman benimde 2 kez kanadı hamilelik riniti denilen bişey varmış ondan dolayı oluyormuş burunda kuruluktan ötürü sürekli nemlendirmek gerekiyor ben serum fizyolojik kullanıyorum şırıngaya çekip burnuma sıkıyorum o olmasa burnumdan nefes alamazdım kurtarıcım oldu tavsiye ederim
birguzelsyuleyman Zarifhnm1 ya bende gidince soyliycem artik bakalik ne vericek bilmiyoruk cok rahatsiz edici birsey
birguzelsyuleyman Minammm ben 10 haftadan beri hergun yasiyorum burun tikanikligi kanmasi zor aciliyor vala yaniyor
Minammm birguzelsyuleyman eczanede uygun fiyata satılan serum fizyolojiği denemenizi tavsiye ederim hatta yenidoğan bebek için bile kullanılıyormuş o çok pahalı deniz sularına bin basar ben çok memnun kaldım hemde çok uzun süre gidiyor