1yenianne Yaz gelsin.. Yaz meyveleri yiyelim bol bol..Taze salatalık domates yeşil biber yiyelim.. erik kiraz şeftali yiyelim😍Sizlerde de var mı bekleyenler
SimgeTuna 1yenianne Topan patlıcanlar çıksa taze taze off onları mangalda çevirsem bi köpoğlu yapsamm🥺 deniz börülcesi yesem ekşili sarımsaklı ayh ağzım sulandı
Mouradi 1yenianne Yazı seviyorum ama hiç böyle yazın gelmesini beklemezdim meyveler için ahh olsada yesek hepsi 😂😂😍
1yenianne Zehragniken Ben gecen gün markette görmüştüm gelmeye başlamış karpuz 🍉:) Bende kiraz bekliyorum dört gözle
1yenianne SimgeTuna ayyy evet gerçekten.. Şöyle taze kabak patlıcan kızartması yapsak yanına sarımsaklı yoğurt 😋😋😋
ada58 karpuz, erik, kiraz, malta eriği,şeftali, kayısı ay hepsi olsa hepsini yesem mide bulantıma iyi gelir belki hamileliğim boyunca çekeceğim anlaşılan bu bulantıları
1yenianne ada58 evet meyve bulantıya iyi geliyor sanırım hafif oldukları için..Çıksa da yesek artık :)
Oyku3005 1yenianne erik, çağla ve karpuzu dört gözle bekliyorum özellikle eriği canım çok çekiyor hamileliğimin başından beri😔
Gamzeates 1yenianne Ay ben de bekliyorum o hele domatesin salatalığın ilk çıktığın da doğrandığın da kokusu yayılıyo ya bayılıyorum bir de balkon da edilen kahvaltıya 🙈🙈😍😍😍
Gamzeates 1yenianne ayy yaz gelsin de balkon da kahvaltı etsek kiraz yesek 🙈😍😍😍 bir an önce yaz gelsiiinnnn